Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg er ferdig og klar for jul! | MinMatgaleVerden

Jeg er ferdig og klar for jul!

God morgen.

I går gjorde jeg det.

Ja, gjorde alt klart til jul.

Så nå kan julen bare komme sånn for min del!

Og hvis du nå tror jeg hadde full «makeover» i hele huset,
og har nisser som stirrer på meg i alle rom,
så tar du feil.

Hvis du tror jeg har et hav av gaver ferdig innpakket og har handlet hele helgen,
så tar du feil.

Og hvis du tror jeg har syv bokser med tørre julekaker stående på kjøkkenbenken,
så tar du faktisk og feil.

Jeg har gjort klart til jul!

Jeg har skiftet profilbilde på FB.

Samt forsidebilde.

Det OOOOOSER av jul på min FB-profil.

Forsidebilde

 Så nå kan jula bare komme.

Skjønner ikke hva alle stresser sånn med jeg.

Dette var jo ikke noe stress!!

#juleklar

 

4 hendelser på “Jeg er ferdig og klar for jul!”

  1. herlige bilder da :)) så er iallefall noe klart til jul :))og det er jo en måned til jul ,så julekakene er det ikke noe stress med :)) kjekt att du dukket opp igjen på siden min ,ha en fin mandag,her er det strikkekafe på agendaen

    1. Ja nå la jeg inn den gamle greien jeg hadde før, så får vi se hvor lenge Adam var i himmelen 🙂 Tipper du har hatt en fin dag på strikkekafè. 🙂

  2. He-he…ja kanskje jeg skal også gjøre noe sånt….. Pøh 😀 Jeg har ennå ikke skiftet profilbilde på Facebook…de har begynt å mase på meg, om jeg ikke skal gjøre noe endringer også sånn…Men det kan de bare glemme…Det får bli når du kommer til meg neste gang… 😉 Klemmer fra hotellet 🙂

    1. Ja det tar vi en annen gang. Men hvis du vil, så kan du jo finne en av de fine jule-tegningene, eller salt og pepper og ha nå i juletiden….hihi 🙂 Du vet du kan, hvis du vil, men du er gammel nok til å bestemme selv såh 🙂 klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.