Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Toppløs, brisen jente lærer ikke å stupe. | MinMatgaleVerden

Toppløs, brisen jente lærer ikke å stupe.

Jeg kan ikke stupe.

Og ikke liker jeg å hoppe i sjøen heller.

Jeg er alltid litt redd for at jeg ikke skal komme opp igjen.

Jeg hoppet en gang i sommer, fra kaien,
men den satt langt inne, og den er filmet.
(Ligger på min instagram Min Matgale Verden IGTV)
Hadde den ikke blitt filmet, hadde jeg antagelig ikke hoppet.

Jeg var ikke like redd når jeg var ung,
men å stupe har jeg aldri lært meg.

Selv om jeg forsøkte å lære,
og mente selv at jeg var ganske habil,
den gang jeg var godt på en snurr,
sammen med noen kamerater fra Lindås.

Vi hadde ligget oppe ved hytten,
solt oss og drukket øl.

Plutselig fant vi ut vi skulle bade,
og jeg skulle lære å stupe fra kaien!

Jeg hadde drukket såpass mye at jeg var glad til sinns,
og toppløs!!

Joda, sjenerte Kjersti solte seg toppløs,
og hun fant også ut at hun skulle stupe toppløs!

Jeg husker at jeg selv syntes det gikk ganske så bra,
med stupingen,
mens kameratene mine var litt mer vage i komplimentene,
og prøvde å instruere meg.

Plutselig så jeg bort på kaien til naboene.

Og der,
i to sol-stoler sitter sønnen i huset,
sammen med sin far ,
og kikker på oss.

De hadde antagelig tidendes underholdning,
når brisen, toppløs nabojente skulle lære å stupe!

Dagen derpå,
og lenge etterpå,
skammet jeg meg over denne hendelsen.

Og forsøkte virkelig å unngå de i nabohytten.
Jeg rødmet bare jeg tenkte på det!

Nå kan jeg le av historien,
som egentlig bare er morsom,
og antagelig hadde god underholdningsverdi!

Men jeg stuper ikke!

#ungdomstid #pinlig

6 hendelser på “Toppløs, brisen jente lærer ikke å stupe.”

  1. Jeg er ikke veldig glad i vann i ansiktet jeg, eller i nesa osv. SÅ den stupingen har liksom ikke ligget helt for meg heller 🙂 Men jeg kunne det en kort periode. Kan det ikke nå tror jeg 😀 Håper du har hatt en bra dag <3

  2. nei stupe er ikke for meg heller,husker vi måtte dukke etter ting på bunnen av bassenget da vi gikk på ungdomskulen,jeg hadde plate på tennene og da jeg hoppet uti datt den av,og jeg måtte dykke lenge og flere ganger før jeg fant den og fikk den opp,siden har jeg ikke likt å hoppe eller stupe,ja jeg må liksom vite att jeg har bunnen under føttene også,ellers får jeg panikk :=) men hendelsen da du skulle lære å stupe ble nok en koselig underholdning for naboen og så ble det glemt ,tenker jeg :=)

  3. Jeg er ikke sånn superglad i vann, og svømmer helst ikke der jeg ikke når bunnen engang. Stuping er langt utenfor hva jeg kan tenke meg, – jeg må gå ut i vannet og helst ha hodet over vannet hele tiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.