Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Petter Stordalen, Blondinbella og JEG! | MinMatgaleVerden

Petter Stordalen, Blondinbella og JEG!

Vi er i samme kategori!

Vi har noe til felles.

Ja, Petter Stordalen, Hotellbaronen.

Og Blondinbella, aka Isabella Löwengrip
(Svensk toppblogger i mange år,
i fjor utpekt til næringslivets mektigste kvinne i Sverige)

og meg!

Vi er samme typer!

Disse to har nemlig uttalt at en av grunnene til at de har lykkes,
er at de er oppe og nikker klokka FEM på morgenen!

Eh, ja??

Det gjør jo JEG og det!
Jeg har stått opp 05.15 i MANGE ÅR!

Så hvor i Hel&%¤#&%# er MITT IMPERIUM da??

Hvorfor har ikke JEG lykkes`?

Jeg har jo stått tidlig opp!!

I alle disse år!

Men neimen om jeg har sett snurten av hverken penger eller berømmelse!

Min Matgale Verden skulle vært verdenskjent nå!

Nei nå skjønner jeg ingenting!

Står du tidlig opp??
Og har det isåfall skaffet deg penger og berømmelse?

Jeg har da vitterlig prøvd!

6 hendelser på “Petter Stordalen, Blondinbella og JEG!”

  1. Nei er ikke verden urettferdig så skjønner ikke jeg… 😛 Jeg stod jo opp mellom fire og fem i alle år når jeg jobba… Så nå har jeg gitt blaffen, Nå får tilfeldigheta råde banen 😀 Men lykke til.plutselig så går det raka vegen til en vakker stjernehimmel 😀

  2. Jeg har stått ved 6-tida siden jeg begynte som melkebonde i en alder av 23 år. Nå har jeg ikke dyr lenger, men har fortsatt å stå opp da, – får mer ut av dagen på den måten. Men, det har ikke akkurat gjort meg berømt, hehe. Du er langt mer berømt enn meg, og det å stå tidlig opp er aldri feil. Ha en flott søndag!

  3. Nei, det gir ikke særlig uttelling får man si… Hrmf..Jeg har jo også det. TIDLIG oppe uten klokke til og med, hjelper ikke det spøtt!! Skjønner ikke hva vi gjør feil 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.