Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Corona-drap? Eller bare uaktsomt-drap? | MinMatgaleVerden

Corona-drap? Eller bare uaktsomt-drap?

Jeg skriver ikke så mye på blogg mer,
men av og til skjer det ting som krever mer enn et bilde og litt tekst på instagram.

Som denne «Corona-flausen»
Den som kunne gjort meg til drapsmann,
eller kvinne da,
siden det er mitt kjønn.

For en måned siden,
gjorde jeg nemlig det kunststykke å ønsket den nye sjåføren,
han som kom og skulle levere grønnsaker og frukt,
hjertelig velkommen inn!

På arbeidsplassen min!

Midt i verste corona-pandemien!

Jeg sendte han avgårde bortover gangen,
det hvor det satt skrøpelige eldre mennesker,
livredde for corona-smitte og vinket fortvilet for å få han til å snu.

«Bare kjør bortover korridoren her,
og så tar du heisen ned, trykk godt på knappene der,
og pass på å ta over hele håndtaket når du åpner. 
Se, de gamle er SÅ glade for å se deg, SE som de vinker!!»

Jeg gikk i kjelleren for å møte sjåføren og vise ham hvor han skulle plassere varene.
Men da jeg kom ned så jeg sjåføren var blitt stoppet av damen i resepsjonen som kom løpende etter ham.

«Han skal jo ikke være her!!»

Og da husket jeg, at nei, det skal han jo ikke….overhode ikke!!

Han ble geleidet ut og jeg bar varene inn.
Skamfull og flau.

I en hel uke etter dette gikk jeg i konstant frykt.
Frykt for at noen gamle skulle bli smittet på jobben min,
at 3-4 skulle dø av corona.
Fordi JEG slapp inn sjåføren!

Uaktsomt drap?

Uaktsom var jeg jo, helt klart.

Men gamle inngrodde vaner er som kjent vonde å vende.

Det gikk bra!
Ingen ble smittet og jeg gikk klar draps-stempelet.

Skumle tider vi lever i gitt!

(Og ja, historien er så klart litt overdrevet,
for å få en god historie er det viktig å legge litt på)

7 hendelser på “Corona-drap? Eller bare uaktsomt-drap?”

  1. Å huff 😀 Ja, godt det gikk bra. Slitsomt med rettsaker og sånt nå også vet du 😀 Jeg slipper å gjøre sånne «feil» her hjemme i stua…Her kommer de inn alle som vil…på nettet 😀 God arbeidsøkt, uten sjåfører av noe slag 🙂 Klemmer <3

  2. gamle vaner er ikke lette å forandre over natten nei,skjønner den,men det gikk bra og oftest går det bra ,men klart vi må lære oss å tenke to ganger nå om dagen :=) ha en fin søndag da.PS er du flink med surdeog og surdeigskultur ? jeg er i lærefasen men har ikke helt fått den rette dreisen,kanskje du har noe du kan lære meg

    1. Ah, den surdeigen altså. Nei siste forsøk ble ikke så bra, så jeg har gitt litt opp surdeig for tiden. Men skal nok på igjen, for det er jo så godt! Bakte mye med surdeig for noen år siden. Så dessverre ikke noen gode tips herfra for tiden 🙂 Men lykke til 🙂

  3. Jøss, du altså.. Men takk og pris at det gikk bra. Ikke like lett alltid å ha Korona tanken fremst i pannebrasken,,,,

  4. Tilbakeping: Varelevering med humor? | MinMatgaleVerden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.