Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Brownies med hvit sjokolade og marsipan! | MinMatgaleVerden

Brownies med hvit sjokolade og marsipan!

Brownies er en vinner, og her får du en variant med hvit sjokolade og marsipan.
Godt!
Siden det snart er helg sakset jeg denne fra min gamle blogg,
for brownies altså,
det er en finfin kake å ha i helgen det!

Brownies med hvit sjokolade og marsipan

3 egg
375 g sukker
225 g smør
125 g siktet spelt
35 g bakekakao
1 ts vaniljesukker
75 g hvit sjokolade
100 g revet ekte marsipan

Visp egg og sukker sammen, (ikke så mye som eggedosis)
Ha i speltmel blandet med vaniljesukker og bakekakao .
Smelt smøret, avkjøl litt og bland i, ha i sjokoladen og hell i form med bakepapir.
Dryss over revet marsipan, den kan klumpe seg litt sammen, prøv å fordel den utover.

Jeg brukte en 18×18 form, i minste laget, men jeg ville ha små, tykke biter.
Bruk gjerne en litt større form.

Stek på 160* ca 50 minutter. Her kommer det litt an på hvor stor form du bruker,
40 minutter er nok på en større form. Kaken skal være litt «viglete» i midten, men ikke helt løs.
Den skal falle sammen når den avkjøles.
For å få pene biter avkjøl den helt på kjør før du skjærer i den.
Event, putt den i fryser 10-15 minutter når den er helt avkjølt, før du skjærer pene små ruter av den mektige brownies.
Noe av marsipanen faller til bunn, noe blir liggende som en crisp på toppen.
Lager du kaken  i større form er det større sjanse for at marispanen holder seg crisp på toppen.

Godt…

4 hendelser på “Brownies med hvit sjokolade og marsipan!”

Legg igjen en kommentar til fruensvilje Avslutt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.