Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Saftig spicy laks | MinMatgaleVerden

Saftig spicy laks

SUPERSAFTIG LAKS♨️🦈
Med spicy olje, frisk agurk og silkemyk fetaost.

Dette var utrolig godt!
En lett rett, med masse smak og gode kombinasjoner.
Inspirert av @nytcooking

Her brukte jeg en lakseloin som jeg fant på 40% Altså var denne middagen en smakfull redningsaksjon 💁‍♀️

Sett ovnen på 160*
I en ildfast form:

1 dl rapsolje (eller olivenolje)
0,75 dl Monini spicy olivenolje
1 ts maldonsalt smokey
1 ts chiliflakes
1 ts paprikapulver

Inn i ovnen ca 5 minutter til den er blitt varm.
Strø smokey maldonsalt på laksen og legg den i den varme oljen. Øs olje over laksen og sett den inn i ovnen 15-20 min (kommer litt an på tykkelsen på laksen) Ta ut og øs olje over laksen igjen. (Gjør gjerne dette etter 10 min i ovn og)

Skrell og skjær en agurk i terninger. Legg dem på serveringsfat og legg biter av laks oppå. Øs olje i en dippskål. Strø fetaost over laksen og avslutt med hakket bladpersille. Server med godt brød som du dypper i den spicy oljen.
Godt!🤤🤤

spismerfisk #100%laks #enkelt #3iuka #middag #middagstips #middagsinspo #middagsinspirasjon #middagshjälpen #middagsinspiration #matglede #matglädje #madglæde #madglad #food #foodstagram #foodinspo #salma #salmalaks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.