Nydelig rips-is.

Ripsbærene rødmer alt på buskene.
Og en utrolig god måte å bruke dem på får du her:

Rips-is!

Her pimpet med sjokoladebiter og servert med sjokoladebiscotti.
Men rips-is er fantastisk som den er helt for seg selv og.
Dessuten er den enkel å lage, og krever ingen ismaskin eller iherdig røring under innfrysing.

Rips-is.

½ l rensket rips
1 ss sitronsaft
3 dl sukker
2 eggehviter
3 dl kremfløte

Rør sammen rips, sukker og sitron,
press blandingen gjennom et dørslag (eller behold alt for risp-is med biter)
Ha ripssausen tilbake i mikseren, tilsett eggehviter, og pisk til du har en «fluffy» stiv marengs.
Pisk kremfløten stiv, og bland alt sammen forsiktig med en slikkepott.
(Ha isen over marengsbunn,som er satt tilbake i formen) eller frys isen i plastboks.
Frys minst 5-6 timer

Ripsisen kan altså brukes i kaker og.

Men som sagt, den er skikkelig god helt som den er!

#sommer #rips #is #ripsis #oppskrift #hjemmelaget #eggehvite #kremfløte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *