Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Julesalat med Grønnkål | MinMatgaleVerden

Julesalat med Grønnkål

Julesalat

To never grønnkål
En bit rødkål, skåret i tynne strimler
Olivenolje Sitron S&P
Granateplekjerner
Blåmuggost/brie
Pepperkaker
Valnøtter
Rens grønnkålen for biter og stilker. Masser den med olivenolje og sitron. (Drypp over og masser inn med hendene) Gjør det samme med rødkålen, men gjør det hver for deg. Grønnkålen blir mørk og glansfull, samt myk og bedre for magen å fordøye. Dryss over salt og pepper og dander på et fat. Strø over små biter muggost, knust pepperkake, valnøtter og granateplekjerner. Server

2 hendelser på “Julesalat med Grønnkål”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.