Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Bringebærostekake med Brownie og Lakris. Fantastisk kombo! | MinMatgaleVerden

Bringebærostekake med Brownie og Lakris. Fantastisk kombo!

I går hadde jeg klubb, og da serverte jeg denne kaken.

Bringebærostekake med brownie og lakris.

Brownie

2 egg
3 dl sukker
2 dl hvetemel
1 ts vaniljesukker
4 ss bakekakao
100 g smør

Pisk egg og sukker sammen. Bland hvetemel, kakao og vaniljesukker. Rør i.
Ha i smeltet og avkjølt smør. Hell i en 24″ springform med bakepapir i bunn.
Stek ca 30 minutter 180*

Avkjøl

Bringebærostekake

350 g bringebær (frosne)
100 g sukker
Rør dette sammen når bærene har tint.

200 g kremost naturell
100 g sukker
1 ts vaniljesukker/vaniljeekstrakt
saften fra 1 sitron
5 gelatinplater

2,5 dl kremfløte

Legg gelatinplatene i kaldt vann minst 5 minutter.
Rør sammen kremost og sukker (Fordel at kremosten er romtemperert)
Rør inn vaniljeekstrakt.
Sil bringebærmosen og rør den inn i kremosten.
Bruk en slikkepott og klem mest mulig bærsaft gjennom dørslaget.
Varm sitronsaften i micro og rør inn gelatinplatene.
Bland inn i kremosten. (La den gjerne avkjøles litt)

Pisk kremfløten stiv og vend alt forsiktig sammen

Hell over den avkjølte brownie bunnen. Sett i kjøleskap 4-5 timer til den stivner.
Strip over lakris-saus ved servering.
Jeg tok lakris på halve kaken,
så kunne man selv bestemme om man ville ha med eller uten.

Godt!

#godt #bringebær #brownie #sjokolade #kake #lakris #lakrissaus #ostekake #bringebærostekake #oppskrift #klubb #klubbkake #tips #kremost

2 hendelser på “Bringebærostekake med Brownie og Lakris. Fantastisk kombo!”

Legg igjen en kommentar til Kjersti Avslutt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.