Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Små hamburgerbrød. | MinMatgaleVerden

Små hamburgerbrød.

Lørdag serverte jeg «sliders» til kvelds.
Små hamburgere.
For å unngå arbeidet med å trille boller og klemme dem flate til så mange små brød,
kjevlet jeg bare ut deigen ganske tykk og brukte en utstikker.
017
På den måten sparte jeg mye tid.
018
Samtidig som jeg ble svært populær hos gutta i huset,
som elsker sliders!

Oppskrift på gode hamburgerbrød har jeg på den gamle bloggen min HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.