Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Gode myke baguetter. Alà Big Bite/Subway | MinMatgaleVerden

Gode myke baguetter. Alà Big Bite/Subway

Myke og gode,
perfekt til en sandwich!

Fyll og smør med hva ditt hjerte og din gane behager,
og nyt livet med god hjemmelaget mat.

Myke baguetter

900-1000 g hvetemel
25 g fersk gjær
5 dl H-melk
2 ts salt
2 ts sukker
1 egg
1/2 pk cottage cheese (125 g)
150 g smør

Mos cottage cheese sammen med egget i en stavmikser e.l. (gaffel)
Elte blandingen sammen med mel, lunken melk, gjær sukker og salt ca 10 minutter. Ha i mykt smør på slutten, og juster med mel til deigen er god og elastisk. (Ikke henger fast i kantene på bollen)
Heve ca 1 time, tildekket.

Del opp i emner, ca 150 g hver.
Trill til boller og rull til pølser.
Sett på bakepapir og trykk utover.
Etterhev ca 30-40 minutter, dekk med kjøkkenhåndkle/plast

Pensle med pisket egg og strø på ønsket garnityr. (Sesamfrø/rugmel/valmuefrø)
Stek på 200* ca 15 minutter.

Avkjøl på rist med et kjøkkenhåndkle over.
Kan gjerne fryses.
#baguetter #oppskrift #hjemmelaget #subway #bigbite #myke #enkle #gode #sandwich #brød

4 hendelser på “Gode myke baguetter. Alà Big Bite/Subway”

    1. De jeg laget ble vanlig sub-størrelse. Men du lager dem jo så lang som du vil ha dem 🙂

  1. Jeg synes det var litt uheldig med smøret til slutt. Hvordan skal man blande inn myk smør i en ferdig eltet deig uten at det blir vanvittig vanskelig og griseri?

    1. Det blir litt griseri ja, men alt eltes fint inn til slutt. Og har du kjøkkenmaskin går det av seg selv. Det har litt med at deigen skal få mye gluten i seg, og bli elastisk og god. Beklager sent svar 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.