Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Største frykt på Tinder-date: «At hun skal være tjukk!» | MinMatgaleVerden

Største frykt på Tinder-date: «At hun skal være tjukk!»

God morgen.

Nå skal du få vite noe som sjokkerte meg.
Noe jeg ærlig talt trodde vi var kommet forbi.

Men nei.
Menn altså!
Hankjønn, her representert som heterofile,
har virkelig ikke kommet så langt de…..

Det ble gjort en undersøkelse i Amerika.

«Hva er din største frykt ved en første Tinder-date?»

Altså,
når du skal møte en du bare har chattet litt med for første gang.

Hva er din største frykt at skal skje?

Flertallet av damene svarer:

«At han skal være en serie-morder»

De frykter for sitt eget liv. Helt greit.
I Norge hadde jenter kanskje mer vært redd for å bli voldtatt,
men alt er litt mer dramatisk i Amerika.
Litt flere serie-mordere har de muligens også.
Dog helt klart en reell frykt man kan forstå.

Men.
Så var det gutta.
Og det er her sjokket kommer.
For hva tror du er menn`s største frykt på en første tinder-date?

Jo:

«At hun skal være tjukk»
«That she`s gonna be fat»

Virkelig?
Er verden fremdeles så forskjellig for menn og kvinner?

Har vi ikke kommet lengre?
Hva skjedde med likestilling?

For har vi likestilling,
når mennesker kan ha så forskjellige følelser?
Og dere menn!
Hva er dere egentlig?
Hvordan fungerer hjernen deres?
Eller…..fikk dere kanskje ikke utdelt hjerne dere?

#tinder #menn #likestilling #what!

6 hendelser på “Største frykt på Tinder-date: «At hun skal være tjukk!»”

 1. Nokså tragisk! Nå tror jeg at gjennomsnittsalderen på Tinder er ganske lav. Jeg håper at menn over 40 har fått et litt mer nyansert syn på hva som er viktig! Jeg er jo sjøl i dating – modus, og jeg innrømmer ærlig at utseendet til mannen har en del å si. Ikke i den forstand at han må se ut som ei filmstjerne – langt der i fra !! Men : Er han for eksempel veldig overvektig så tenker jeg at det kan være en hemsko i forhold til fysisk aktivitet. Nå tenker jeg ikke først og fremst på «Mazurka på sengekanten», men turgåing, svømming og andre aktiviteter som krever en viss fysikk! 5-10 kg for mye spiller INGEN rolle, men 25-30 kg eller ENDA mer – ja, da synes jeg det er et stort minus, sjøl om han ellers er aldri så ok!

  1. Så klart, alt er relativt. Men litt trist at det er så stor forskjell på menn og kvinner, og hva de tenker. Helt klart myntet på et yngre publikum den undersøkelsen, og akkurat det er litt trist. Når vi er 40+ har vi «lov» å være litt spesifikk på hva vi vil ha, og da gjerne en som matcher vårt eget fysiske nivå, om det nå er mazurka eller svømming, hehe 🙂

 2. Dette er jo fordi mange menn tenker på å date og ikkje egentlig kaster vekk tid med å tro de skal bli drept… så det verste for dem er at hun er feit…for skal de se på noen for resten av livet og de falt for et bilde på tinder – og vil det skal matche.

  Kvinner har så mange ting på gang og tenker på mye hele tiden og de er oftere utsatt for vold -uansett likestilling så er kvinner ofte underdaning menn….når det handle om vold, krefter, muskler og styrke…ikkje alle er Cecilia Brekkhus 😀
  Oftere er kvinner drept av kjente menn , de er ofte banket opp og utsatt for vold….menn -det skjer,men oftere mer psykologisk vold og de blir slått,men ofte ikkje slik damer er banket opp
  Når det er fjernet er noe av min største frykt at fyren er helt blåst eller feit..sorry…..eg er lei av å være redd for andre menenskers helsetilstand OG hvorfor lyge….er man overvektig helt ok…bruk et ekte bilde…er man overvektig bryr eg meg heller ikkje,men feit..altså sykelig det bryr eg meg om -og bryr meg ikkje om de er aldri så grei….eg vil jo helst de skal vare en stund 🙂 Men har hjerne 😀
  God helg

  1. Nå tror jeg neppe disse gutta i den alderen tenker så veldig på sykdom og hvor lenge den nye «daten» kommer til å leve. Det går vel mer på bare utsende. Og da er det litt trist at den de har chattet med og fått en conection med ikke teller noe hvis de er for tjukk. 🙂 Så for menn teller fremdeles utseende mest. Et trofè som skal vises frem, akkurat som det alltid har vært. Mens jenter er redd for sitt eget liv.

 3. Helt vilt!! Men Alex Israel tenker nok ikke sånn hvertfall 😉 Gleder meg til å se deg min venn. Ikke så lenge igjen 🙂 klemmer <3

  1. Nei han tenkt enok ikke sånn. Likte bare metaforen med et digert mannehode og en bitteliten dame som ville kysse 🙂 😀 Ikke lenge nå…gleder meg jeg og <3 klemmer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.