Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hjort i fryseboksen? | MinMatgaleVerden

2 hendelser på “Hjort i fryseboksen?”

  1. he he ,skal tru om dette var ønsketenkning ? for i dag har jeg hjortekjøtt liggande på benken ,hadde planer om å ha det til middag i dag jeg =) så jeg skal gå inn i arkivet ditt eg og se på oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.