Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Avhengig?? | MinMatgaleVerden

Avhengig??

God morgen.

Jeg begynte å se på en serie på Netflix.
Igjen.
Den er amerikansk.
Og stort sett blir jeg veldig irritert av amerikanske filmer og serier,
det starter så bra,
men så BLIR de så dramatisk,
og så BLIR de så skinnhellige,
og så BLIR de så banale,
at jeg kjenner jeg nesten sitter i sofaen og fnyser over dem!

Dette skjedde med denne serien og,
det var så bra,
men så MÅ jeg irritere meg over noen av karakterene!
the forsters
(Bilde fra google)

Løsningen er enkel!

Slutt å se på serien!

Men.

For ja, det ER et men, et stort et!

Da får jeg jo ikke se om hun BLIR god til å danse,
eller hva mødrene sier til den tatoveringen,
og om han finner ut at den kjæresten er manipulerende,
og om hun virkelig blir adoptert,
eller om han faktisk ER homofil…..

Løsning nummer 2!

Jeg må se ferdig serien i full fart!

Ha en avhengig dag!

6 hendelser på “Avhengig??”

  1. he he ,det skal vist ikke være enkelt ) jeg ser ikke netflix ,men jeg ser da filmer og her kjenner eg meg godt igjen )) og som regel sitter jeg til jeg har sett slutten ))ha en fin dag du også

  2. God morgen 🙂

    Joda….kjenner meg godt igjen der. Jeg er litt sånn jeg også, at hvis jeg ikke går totalt lei, så skyndter jeg meg å se ferdig 🙂 Men det er flere serier jeg faktisk har sluttet å se, fordi utviklingen i serien irriterte meg for mye 😉 Så sitter jo her uten noen svar da…Men men…

    Ha en herlig dag <3

  3. Ha-ha, jeg skjønner du er ungdommelig hekta altså 😀 For det er klart sånne ungdommer som oss kjenner jo oss så lett igjen i sånne serier… 😉 Og da MÅ man bare se ferdig. Ta en skikkelig maraton en helg, DEILIG 😀 I dag har jeg vært på sånn skummelt møte igjen, men nå er jeg blitt rimelig flink altså 😉 Klemmer min venn, håper dagen har vært god <3

    1. Ja, vi blir ungdommelig hekta blir vi, og serie-maraton er deilig altså! I helgen har jeg fri, og da skal jeg ferdigstille den serien 🙂 Nydelig dag i går ja, men oj så sliten jeg ble. 🙂 klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.