Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Det er ikke MIN feil at jeg ikke har brukket foten! | MinMatgaleVerden

Det er ikke MIN feil at jeg ikke har brukket foten!

God morgen.

Jeg forvillet meg opp i posen med bilder hin dagen,
den posen som havnet i mellomsjiktet.

For jeg begynte så fint når guttene var små,
la bilder i album og skrev gjerne noen ord,
om hvem og hvor.

Men så vokste de til,
begynte å gå og blir litt «travel»
Som min mormor sa:

«De er litt på henderne»

045Da var det ting å henge fingrene i,
og sånn er det jo å være småbarnsmor.

Mormor var veldig glad i guttene,
og vi fikk besøkt yndlings-kafèen hennes, Ervingen,
et par ganger før mormor døde og kafèen ble nedlagt.
027
Det var stas å spise vafler på kafè!

Egentlig kan jeg ikke skjønne det var så travelt den tiden,,
det var jo omtrent fritt for sosiale medier de  første årene!!

Men bildene,
de i mellomsjiktet fra man puttet bilder i album,
frem til alt ble digitalt,
de ble altså liggende i en remapose,
og der ligger de.

Og kom ikke her og si jeg må ta meg sammen og lime dem i album,
vi lever tross alt i en tid med sosiale medier,
jeg har overhode ikke tid!

Men hver gang jeg ser posen,
så må jeg kose meg litt med bildene,
før jeg putter dem tilbake og sier til meg selv:

«Hvis du en gang brekker foten Kjersti,
så skal du lime disse bildene i album.»

Og med disse ord har jeg altså fraskrevet meg ethvert ansvar!
For det er da ikke MIN feil at jeg er så frisk og rask at jeg ikke får bildene i album!
Jeg må tross alt bare vente og se om jeg brekker foten en gang!

026

Men du verden så koselig det er å se på gamle bilder!
Og aller koseligst er det å se av elske-barna mine!

Ha en fin førpåsketirsdag.

6 hendelser på “Det er ikke MIN feil at jeg ikke har brukket foten!”

  1. god morgen.Nei det som ikke kom i album da barna var små ,blir vel ikke .sånn er det om ikke guttene selv vil ha en mammahelg og få det gjort ) men nydelige er dei disse sjarmørane dine da ))

  2. Jeg kjenner igjen den der… Hos meg endte det opp med at jeg bare «stappet» bildene i bokalbum, uten mye tekst. Bare for å kunne se på dem. Nå som bildene er digitale, prøver jeg å plukke ut noen fra hver måned, og så lage fotobok fra hele året. Det er fortsatt mye jobb, men koselig i ettertid. Du kan jo bare ta påskeferien i bruk…selv om du ikke har brukket beinet. Ha en fin tirsdag, og riktig god påske 🙂

    1. Haha, nei påsken skal jeg jo bare spise snop i den, har ikke tid til album da haha. Ja, har noen sånne album jeg og. Og lager fotobok til hver jul, det er veldig koselig å ha, helt sant 🙂 Goood påske til deg og 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.