Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Kroppslige korsett-problemer! | MinMatgaleVerden

Kroppslige korsett-problemer!

God morgen.

Jeg hadde for noen år siden,
sikkert flere enn jeg tror,
en forkjærlighet for korsett.

Ikke typen som var brukt i romantikkens tid,
de som snurpet livet sånn sammen at tarmene sto langt oppe i halsen,
neida,
dette er mer av den magevennlige sorten,
litt småfrekk topper på en måte.

En del av dem har dog spiler langs sidene for en pent utseende midje.

I går hadde jeg igjen på meg et av de fire korsett jeg innehar.
DSC_0076

Og i går fikk jeg igjen erfare,
at jeg egentlig ikke har kropp til til korsett!

Joda,
jeg har kropp til å GÅ med korsett,
og jeg ser virkelig smashing ut når jeg traver avgårde på fest.

Men så setter jeg meg ned,
og det er da det hele kollapser!

For når jeg setter meg ned settes automatisk spilene seg ned i lårene,
og det er ikke ubehagelig,
det gjør slett ikke vondt,
neida,
men det får hele korsettet til å skyves oppover!

Og når det skyves oppover oppstår problemet!

Jeg har nemlig ikke store nok bryst til at de blir med korsettet oppover og skaper en flott og innbydende kløft!

Mine bryst er litt for små til det.

Så små at korsettet bare svupper forbi,
og blir stående og strutte for seg selv ovenfor mine bryst.

Som to spyd stikker korsettet seg frem gjennom genseren og lager den merkeligste kroppsfasong!

Og på hver kveld jeg har iført meg et av disse korsett har jeg blitt sittende og dra det ned mesteparten av kvelden!

Ned sånn at brystene kom inn på plass igjen!

Kvitter jeg meg med korsettene og innser at de ikke er for min kropp??

Neida!

Jeg lar dem ligge jeg,
og etter et halvår eller så har jeg glemt forrige fest,
og ifører meg igjen et korsett.

Ser og føler meg smashing,
helt til jeg setter meg ned…..

For sånn er det bare!

Ha en småfrekk lørdag!

8 hendelser på “Kroppslige korsett-problemer!”

 1. Hihi…kjenner til følelsen, selv om det ikke handler om korsett for min del 😉
  Liker også korsetter. Men skal jeg investere i det, så blir det et veldig dyrt et, med god kvalitet 🙂 Og det har jeg ikke råd til. Så da blir det sånne hold-in truser i stedet. Men de fungerer faktisk veldig bra, så da er jeg fornøyd når jeg presser meg inn i åletrange kjoler. Spesielt hvis jeg i tillegg klarer å holde magen bittelitt inne i tillegg 😉

  Ha en herlig dag i dag 🙂 Her regner det, men det er vi jo vant til 🙂
  <3

 2. eg har løsningen -det er jo meningen du skal stå :)))

  hadde også sånn,men mine måtte være av den korte varianten ellers hadde eg pupper oppå hansen når eg både sto og gikk…..korsetter er ikkje laget for de med ben til albuene og med korte liv og pupper….så egentlig var det best for meg med sånn BH med sånn halvkorsett -det gikk eg mye med også på fest iført kun dressjakke tight skjørt eller….hotpants

  1. Jepp, får bli når jeg skal på stå-fester 🙂 Det hørtes veldig kult ut, og heftig frekt med hotpants til 🙂

 3. hi hi,du får iallefall opp smilet hos meg med disse herlige innleggene dine )) korsett har jeg til gode å prøve,men med små bryster skjønner eg att det er bortkastet å kjøpe no ))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.