Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Glitter og Glamour VS Årsrapport for regnskap! | MinMatgaleVerden

Glitter og Glamour VS Årsrapport for regnskap!

God morgen.

På fredag braker det løs,
det er da duket for ParodiGrandPrix på lille Ole Bull scene i Bergen.

I går var det ekstra-øving før det ordinære årsmøtet i Åsane ungdomslag.

To ganske så forskjellige aktiviteter.

For fra å først stå på scenen og kle av plagg etter plagg,
IMG_20160403_163952
(Neida, slapp av, du kan trygt komme å se, jeg skal ikke kle av meg alt!!)
skal man så sitte på årsmøte og høre på regnskap, resultat og balanse…

Og det er noe med det regnskapet som får meg til å feide helt ut….

Så snart det leses post etter post….så blir jeg så trett, jeg gjesper,
og plutselig sitter jeg og studerer tretoppene utenfor vinduet.

Tall, utgifter, inntekter.
Jeg burde,
jeg vet jo jeg burde,
men jeg klarer ikke å engasjere meg.

Selv om regnskaps-mannen er utrolig hyggelig  så går det bare ikke.

Jeg prøvde i stede for å få tretoppene til å danne et bilde jeg!
Samtidig som jeg tenkte på hvor jeg skulle kjøpe blondestrømper til fredag…

Jeg kan med andre ord bare glemme å bli revisor!!

Ha en dag helt uten tall!

4 hendelser på “Glitter og Glamour VS Årsrapport for regnskap!”

  1. God morgen Kjersti ☺ Jamen er du morsom ☺ men det med bilder og figurer I tretoppene det kjenner eg meg godt igjen I. Ser mange personer I tretoppene utafor vinduet mitt her☺ Ha en fin dag og lykke til på fredag ☺

  2. Hei KJersti, jeg beklager at jeg ikke var innom i går, det går rett og slett på at jeg glemmer det litt, når du er i den andre blokka.Kommer ikke noe opp på feeden min vettu 😀 Men nå er jeg her. Og jeg skjønner at de møtene er trøtte. Jeg får i enkelte sammenhenger faktisk noe snev av ADHD, veldig konsentrasjonsproblemer, hvis ting blir sånn som jeg synes er GØRR… Så der er vi ganske like 🙂 Og snakk om forskjeller i hverdagen, jeg tenker også på det av og til. Så mye fjas og greier man driver med innimellom, og plutselig skal jeg nærmest ha foldekjørt i enkelte sammenhenger på jobb… skikkelig krasj liksom 😀 Ha en strålende dag <3 klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.