Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Evakuert av Politiet!! | MinMatgaleVerden

Evakuert av Politiet!!

God morgen.

Det var ingen god opplevelse,
det kan jeg love deg,
da jeg kikket meg inn i speilet på morgenen og ble møtt av en gråhåret dame!!

OOOUUUWWWÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!!

Det var lyst,
joda,
veldig lyst,
men samtidig var det faktisk grått!!

Grått som i grått, som i ga…..

Det var ganske traumatisk,
og jeg visste jo hvorfor.

Jeg hadde faktisk gått hen og GLEMT å vaske hårfargen ut før jeg gikk til sengs.
Og en hel natt med blond hårfarge i håret er ikke særlig bra…
DSC_0085
Jeg ville jo ha rødt hår!!

Bak var jeg faktisk en anelse blond,
men resten var bare grått som i grått som i….æææææææhh!

Det verste var at jeg skulle på jobb,
ingen tid til å løpe på butikken og kjøpe ny farge…

Jeg kikket ut av vinduet,
der fikk jeg øye på en mann til hest.
En ganske stor hest, full av seletøy.

Det viste seg å være den nye miljøvennlige bossbilen,
en mann til hest skulle nå tømme våre  søppelspann.

Jeg sto og kikket litt og lurte på hvor han egentlig skulle gjøre av all søppel??
Gravde han det ned??
Det var nemlig ingen kjerre eller noe bak på hesten,
kun hesten i masse seletøy.

Mannen satt nok og sov litt,
for plutselig tok hesten av,
opp på en liten sti ved siden av veien,
tøylene til mannen røk tvert av og mannen fløy baklengs av hesten.

Hesten travet videre på egenhånd,
mens mannen ble stående igjen på veien og blåse i en skarp fløyte.

Det kom plutselig politimenn alle steder,
hele dalen skulle evakueres,
en hest var løs.

Jeg lo litt til politimannen som kom for å evakuere meg,
det var jo tross alt bare  en hest!!

«Joda», sa politimannen, «men sånn er reglene, alle må evakueres!»

Jeg gremmet meg!
Jeg måtte evakuere med GRÅTT hår!!

Og så våknet jeg!

Miljøvennlig bossbil!
En hest og en mann!
Men ingen indikasjon på hvor det ble av bosset….
Og grått hår….

Av og til er det godt å våkne!

Ha en lysvåken dag!

 

8 hendelser på “Evakuert av Politiet!!”

  1. Hahahahaha du har jammen livlige drømmer du Kjersti 😀 Så du drømte at du var en hest av alt her i verden 😀 Jeg har ikke drømt noe de siste nettene, null, men nå er det ut døra snart på ridetime med Engelen. Ha en super dag <3 og goood klæm 🙂

  2. Ja, du skal jammen være glad for at du drømmer livlig, men ellers har et LITT mer rolig liv. PUH, redheads have more fun 😀

  3. Enten leser du for mye, eller så ser du for mye film, eller så har du bare en helt fantastisk fantasi i drømmene dine. Alt du drømmer – og husker etterpå! Skulle ønske jeg kunne huske litt mer av det jeg event drømmer, for jeg husker aldri noe. Og noen påstår at alle drømmer, så da må jeg jo være innom noe om natten 🙂 Dersom det varen løpet hest her ville jeg heller holdt meg inne enn å måttet ut og evakuere. Ha en strålende dag 🙂

    1. Ja det har du rett i, hvorfor i alle dager skulle vi evakuere langs veien hvis det var en løpsk hest der, haha. De er så livaktig de drømmene at det er helt rart av og til 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.