Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg tester produkter og blir til en «40+million-dollar-baby» | MinMatgaleVerden

Jeg tester produkter og blir til en «40+million-dollar-baby»

God morgen.

I går testet jeg ut hvordan det ble med mascara og eyeliner.
Jeg fikk, som du kanskje husker, teste også dette hos Camilla på Lashes by Camilla
DSC_0144

Det var utrolig lite mascara som skulle til!
Et par drag og vippene buet seg flott oppover som på en baby!
Du vet de små babyer som har vipper til å dø for!

Eylineren hadde en tynn spiss pensel og var enkel å påføre.
Det er veldig greit for meg som gjerne vil ha den på og bli ferdig!

Med disse to produktene i tillegg til vippe-extensions følte jeg meg litt som
«a million dollar-baby»

Eller en «40+million-dollar-baby» kanskje….
IMG_20160408_172332

Til og med Gubben ble imponert da jeg entret stuen!
Og det skal jo litt til å imponere når man har bodd sammen så mange år!

I dag våknet jeg like fin med våkent blikk!
Vippene kan jeg ikke kjenne at jeg har.

Lashes by Camilla gir deg 20% i rabatt hvis du sier mitt navn.
Sjekk ut hennes FB-side, der kan du og bestille time.

Ha en deilig lørdag!

#vippeextensions #40+ #voksen #bergen #rabatt #vippertilådøfor

2 hendelser på “Jeg tester produkter og blir til en «40+million-dollar-baby»”

  1. Så fine vipper 🙂 Jeg har liksom fått litt tunge øyelokk, så jeg er spent på om en sånn extension ville klart å komme seg OVER dem liksom 😀 Ha-ha..jeg høres ut som et skikkelig misfoster 😀 Får vi se noe fra Pgp eller? Jeg venter på bilder av deg jeg 🙂 Ha en nydelig dag min venn , klemmer godt <3

    1. Ja det var det jeg var så glad for, at vippene kom seg over liksom 🙂 Joda, det kommer i morgen, må se om jeg får noen bilder fra min bror 🙂 takk det samme. klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.