Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hvordan klarte jeg første dag som kokk? | MinMatgaleVerden

Hvordan klarte jeg første dag som kokk?

God morgen.

Det gikk helt strålende i går.
Folket fikk mat,
de ble mett,
og de var fornøyd.

Jeg hadde kontroll,
og jeg laget en plan B da fisken som skulle bli levert ikke kom,
ingen panikk,
litt hektisk til tider kanskje,
litt varm og forkavet,
men sånn er jeg jo.

Litt «scene-nerver» hører med.

Og det beste av alt,
mestringsfølelsen når  middagen var over,
den gode følelsen å ta med hjem.

For ikke snakke om den gode følelsen av å jobbe med mat.
Jeg elsker mat!
Snapchat-1027820029376098562Og jeg skal innrømme det,
jeg elsker mine nye arbeidsklær….

Ha en elskbar dag!

#jobb #kokk #ny #elske

10 hendelser på “Hvordan klarte jeg første dag som kokk?”

  1. Gratulerer, jeg visste du ville klare det!? Ordentlig kokkeantrekk også, så da er det ingen tvil om hvem som er sjefen på kjøkkenet.?

  2. Ååå, så bra 🙂 Og så fikk jeg ikke med meg det før NÅ , dumme Frodith. TIng går litt i ball om dagen. Ja-ja, gratulerer med vel overstått «eksamen» hvertfall 😀 Og det var ingen tvil egentlig. Du er jo superflink med mat, og har jo bakt under press og sånt før du 🙂 Koselig at det gikk bra, og kos deg med ny uniform, kokka våres 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.