Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Vi er i finalen i årets Parodi Grand Prix!! | MinMatgaleVerden

Vi er i finalen i årets Parodi Grand Prix!!

God morgen.

Så er det altså klart,
vi FIKK wild-card i årets Parodi Grand Prix!

Vi skal opptre på Ole Bulls scene
(Ikke den lille, neida, den store!)
lørdag 28 mai 2016!
DSC_0139Og jeg gleeeeeder meg!!
DSC_0141Til å stå på scenen igjen,
med scenelyset flommende mot meg så jeg blir blendet!
IMG_20160403_163952

Til å ta på glitrende paljetter som stikker og klør,
samt høye hæler som gnager og gjør vondt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Og ikke minst til igjen se min eldste bror på scenen i bar overkropp med glitter på brystet!

Det kommer til å bli helt magisk!

Og bor du i Bergen bør du kjenne din besøkelsestid!
Dette blir gøy!
Lørdag 28 mai kl 21. Ole Bull scene!

Ha en magisk onsdag!

#parodigrandprix2016 #pgp #parodigrandprix #olebullscene

8 hendelser på “Vi er i finalen i årets Parodi Grand Prix!!”

  1. Så utrolig herlig KJersti!! Og jeg skulle gjerne vært der, helt klart. Men det får jeg ikke gjort. Kan du vise noen utdrag til uka? 😀 Gruer du deg? Jeg hadde DØDD… 😮 Ha en nydelig dag min venn, snart fredag 🙂

    1. Haha, jeg GLEDER meg helt enormt! 😀 Hehe, ja kanskje jeg kan ta noen trinn mellom pizzaen 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.