Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 I dusjen på treningssenteret…. | MinMatgaleVerden

7 hendelser på “I dusjen på treningssenteret….”

  1. Hei!
    Herlig innlegg og jeg så det levende for meg hehehe

    Tenkte på da jeg var på Yogatime og hodet nesten kom mellom beina…….. og en åpner øynene og ser de svarte lange hårene……….!!!!!!!! Hjelp! På tide å shave leggene ja………….. 🙂

    Jeg er ikke glad i å dusje på treningssenteret men må gjøre det av og til…… og håndkle MÅ bare være på plass for som du sier, så kan det brått være fullt av kaklende damer ute i garderoben.

    Ønsker deg en herlig dag!!!

  2. Hei-hei, jeg var her i morges, men fikk jo ikke kommentert.. Du er jammen lur med de dusj-opplevelsene dine 😀 Det med bindet.. Jeg skjønner at JEG kan aldri gå på sånne sentre igjen, for jeg shaver jo ALDRI leggene… Ser de stygt på deg?? 😀 Fin fredagskveld min venn <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.