Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Er han på hytten midt i uken?? | MinMatgaleVerden

Er han på hytten midt i uken??

God morgen.

Jeg jobber turnus og hver tredje helg.
Ikke noe spesielt med det.

Men at man blir litt…ikke døgnvill,
da heller «dagsvill», er ikke til å stikke under en stol.

For når jeg Søndags morgen kikket litt på facebook før jeg gikk på jobb,
og så min bror hadde lagt ut en nydelig bilde fra hytten sin kvelden før, som var lørdag
vabø(Bilde Robert Jørgensen – stjålet fra FB)

Og samtidig tenker:

Åååå, men er han på hytten midt i uken da??
Han har vel ikke ferie nå han??

Før man tenker seg om og oppdager at det er søndag,
og at «vanlige folk» har helg!

I dag er det mandag, føles litt som torsdag, og et det fredag snart?
For HELG har det jo IKKE vært!

Ha en strålende dag, uansett hva den heter!

7 hendelser på “Er han på hytten midt i uken??”

  1. Uff, ja…det blir sånn i feriene også…Ingen dager har riktig navn… Jeg skjønner godt du blir forvirret. Skal du ha helg NÅ da eller…? Snart ? I morgen? 😀 Jeg skal på jobb og det er MANDAG min venn 😀 Klemmer <3

    1. Hehe, er det mandag? 🙂 Jeg tar helg på onsdag etter jobb, en skikkelig langhelg 🙂 Tror jeg tar en tur på hytta til og med 🙂

  2. Ja, sånn er det å vere pensjonist og, må heile tida tenke over ka dag det er 🙂 og det skal lite «ekstra» til før vi trur det er fredag 🙂 Ha en fin mandag Kjersti 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.