Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Slanking og feriekos i en smekk! | MinMatgaleVerden

Slanking og feriekos i en smekk!

God morgen.

Ulempene ved å ha sen ferie:

Jeg startet «kosen» lenge før MIN ferie begynte.
Det var jo sommer,
andre hadde jo fri,
og var det ikke litt «synd» på oss som fremdeles jobbet?

Nå har jeg fremdeles ferie,
mens avisene allerede har begynt å fortelle meg hvordan jeg skal bli kvitt «feriekiloene».
IMG_9610Jeg som fremdeles har ferie! Hrmpfh!

Til overmål fikk jeg snapp fra venninner som allerede har begynt å TRENE igjen!

Hva?? Jeg sluttet jo å trene FØR min ferie startet,
da har vel ingen lov å begynne igjen før JEG er klar.
Og jeg er ikke klar.

Jeg er trøtt og tung i bena,
turen med Bonnie i dag var slett ikke lang!
Den var tung!

Shortsene i sommer ble sprengt av lårene,
den ene buksedressen jeg tok med på ferie kunne jeg ikke bruke,
det var som å ta på et pølseskinn.

Samtidig har jeg fremdeles ferie,
selv om venninner og aviser både trener og slanker seg…

Løsningen blir at jeg legger til et ekstra måltid om dagen,
innimellom fløtegratinerte poteter, vin og bernaise,
IMG_9612legger jeg til et sunt måltid!

Salat eller noe grovt og skikkelig sunt!

Sånn at ikke all svenske-sjokoladen blir liggende alene der nede i magen….

Lurt sant?

Ha en halvsunn dag.

#slanking #feriekos #ferie #feriekilo

10 hendelser på “Slanking og feriekos i en smekk!”

 1. Jeg er en av de ekle venninnene som slanker seg allerede…Jeg begynte jo i sommer jeg…For når man ikke passer på NOE hele året, i flere år, så blir det litt håndtak både her og der på meg…Så nå har jeg vært LITT flink i sommer, og resultatt er 2 kg ned 🙂 Ikke for å være ekkel altså… 😀 Kos deg du , du har INGENTING å skulle TA AV!! God klem <3

  1. Ja du altså! altfor flink altfor tidlig på sommeren 😀 Og du har vært flink da, enda jeg ikke ser at DU behøver det 🙂

 2. uffda,dette hørtes ikke helt ok ut,klart en skal ikke tenke slanking i ferien )) men av en eller annen grunn har smågodt og slikkerier ikke fristet meg etter att jeg sluttet å spise det 4 januar,så noen feriekilo fikk jeg ikke og jeg spiste det jeg hadde lyst på ) småsnop eer farlige greier

  1. Så deilig å ha en sånn sommer da! Ja tror nok kanskje at det sukkeret er skummelt!Men ikke helt enkelt når skuffen er full av svenskesnop 🙂

 3. Det sitter inni hodet det der med slanking og stuff. Jeg trimma i 3 dager og fortsatt går jeg ned i vekt selv om jeg spiser hva jeg vil 🙂 Sjokolade hver eneste dag bare fordi det er supersunt 🙂 Ha en fiiin dag Kjersti <3 god klæm 🙂

 4. Ferie er ferie, og da skal man bare kose seg! Litt salat sammen med svenskesjokoladen blir nok bra 🙂 Du som går så mye tur med Bonnie kan nok spise nesten hva du vil 🙂

  1. Tja, det trodde jeg og, men plutselig snek det seg på noen ekstra kilo. Men sånn der slanking er jeg ikke så god på 🙂

 5. Jeg burde absolutt tatt av noen kilo, men er dårlig på både det med slanking og trening. Jeg klarer liksom ikke å trene for å trene, – liker bedre å gå eller sykle av andre grunner, men det fungerer jo det også da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.