Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg gikk i «gammel-dame-fellen» på FB. | MinMatgaleVerden

Jeg gikk i «gammel-dame-fellen» på FB.

God morgen.

Jeg er jo ikke gammel,
jeg er egentlig veldig ung…. eh….
st.hans

Men da er det jo litt dumt at jeg stadig faller uti «gammeldame-feller»

Jeg jobber med en søt, ung jente,
faktisk ikke eldre enn guttene mine.
Vi trives i hverandres selskap,
eller,
JEG trives i hvert fall i hennes selskap.

En dag jeg satt på FB poppet navnet hennes opp som forslag til en venn jeg kunne legge til.
Jeg tenkte: «Jo…..jeg kan vel det…eller synes hun jeg er for gammel??»

Jeg trykket så på «felles venner»
Der poppet det opp en dame på jobben som er like gammel som jeg.
«Kan hun, så kan jeg», tenkte jeg og trykket.
Profilbildet var ikke av ansiktet, men jeg så at hun også kjente flere andre jeg kjente.

Dagen etter gikk samtalen sånn her:

«Jeg fant deg på FB, og så at du kjente min venninnes datter…»

Hvorpå hun så litt forvirret ut og svarte:

«Eh….neeeei…jeg kjenner ikke henne…»

«Men du er jo venn med henne på fb??» svarte jeg

«Eh….neeeeeei, jeg er ikke det…»

Det ble ikke mer snakk om det,
jeg tenkte det var litt rart,
for jeg hadde jo SETT at hun var venn med henne!

Dette var for noen uker siden.

I går hadde hun skiftet profilbilde på FB.

Jeg så på bildet og tenkte, «HÆ??? er jeg venn med henne?? «

For bildet som kom frem var av en annen vikar der jeg jobber,
en som ikke jobber så mye mer.

Jeg kunne ikke huske jeg var venn med henne…..

Og så ble det lyst!

De hadde samme fornavn!

Jeg hadde lagt til feil jente!

Jeg hadde TRODD at vi var venner,
men jeg hadde altså lagt til en annen med samme navn!

Jeg rødmet litt der jeg satt.

Dagen etter spurte jeg litt forsiktig….

«Eh….vi er ikke venner på FB vi…??»

«Nei, det er vi ikke» svarte hun og smilte.

Jeg forklarte hele fadesen, hele gammel-dame-fadesen.

«Du måtte jo tro at jeg «stalket» deg, 
der jeg kom og sa du var venner med den og den,
uten av VI var venner,
som at jeg brukte fritiden min på å se hvem andre var venner med på fb.»

Vel vel,
det ble i hvert fall latter på jobben av det.

Og i går fikk jeg venneforespørsel fra den riktige jenta,
hun syntes nok det var tryggest at hun sendte den,
så ikke jeg sendte flere forespørsler til ALLE med samme fornavn!

#gammeldame

5 hendelser på “Jeg gikk i «gammel-dame-fellen» på FB.”

  1. lett å gå seg vill ja ) særlig om ansikt ikke vises .Det er jo flere på blogg også som gir seg ut for å være en dei ikke er,så det gjelder å ha tungen rett i munnen når en vil ervere seg nye venner ute i spacen )

  2. Ja, disse venneforspørslene kan by på litt av hvert. I juli sendte jeg en sånn til naboen min, som er på alder med meg og som jeg lekte mye med i barndommen. Han har to døtre som jeg allerede er venn med. Tror du ikke det var først igår han godtok den, så jeg lurer på om jeg gjorde noe dumt, hm (eller så er han veldig sjelden på fb.) Ellers så tikker det stadig inn forspørsler fra ukjente verden rundt, men de bare sletter jeg.

    1. Jeg tror han er en av de som sjelden er på FB jeg, har og hatt noen sånne som ikke svarer før lenge etter. Jeg har og fått meldinger som ikke har dukket opp før lenge etterpå, kjedelig å svare et halvt år etter liksom 🙂 Ja, de ukjente sletter jeg og 🙂

  3. He-he..ja du ER i det minste på Facebook du…Ung som du er… Eller er det egentlig litt UT blant de unge?? Hi-hi…jeg mener…JEG er jo ikke der..og ingen er yngre enn MEG 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.