Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 For ikke så lenge siden….. | MinMatgaleVerden

For ikke så lenge siden…..

God morgen.

Her hin dagen når vi snakket om serier,
sa en av guttene til meg:

«Du burde sett Friends om igjen»

«Njææææ» jeg var ikke helt enig,
«det er jo ikke så lenge siden jeg så den, så tror ikke det»
Bilderesultat for friends(bilde fra google)

Men han ga seg ikke:

«Hvor lenge siden er det du så den da?»

Jeg måtte tenke…..hva kunne jeg ha vært? 20 år,
var jeg omtrent 20 år når Friends startet?
Etter «Cheers,» «Seinfeldt,» og «Fraiser»…..kanskje litt senere,
meeen, sånn cirka 20….og da blir det jo…ti…tyve….femogt……shit!!

Jeg prøvde å si det lavt at han ikke skulle høre det:

«25 år siden»

Men selvfølgelig hørte han det.

«25 ÅR SIDEN!!!
IKKE SÅ LENGE SIDEN??
25 ÅR???
TULLER DU??»

Men altså…..25 år er da ikke lenge siden det.
Det var jo nå nettopp!
Var det ikke?

#tidenflyr

6 hendelser på “For ikke så lenge siden…..”

  1. God morgen! Ja, ikke sant, 90-tallet er da ikke så lenge siden. Rart også å tenke på at neste års konfirmanter er født i 2002, – hjelp som tiden går! Jeg så forøvrig på en episode av Friends igår, de er ofte å se på kanalen FEM.

    1. Ja kikker på de innimellom, og ikke sant det er skremmende! 2002!! De kan jo knapt være født, hehe 🙂

  2. Ha-ha…nei det er da ikke lenge siden… Eller JO…men JEG så den for mye kortere siden…For jeg SJØPER til og med serien jeg… Og ser den…Sjøper ikke på Nettflix akkurat… men noe mye mer moderne…for JEG er ung jeg!! Nå skal jeg snart ut å sjøpe sjylling, så får vi se om jeg kan fixe noe digg 😀

    1. Haha, håper du får sjøpt en lekker sjylling 🙂 Men ikke netflix altså, noe enda mer morderne? hm…..ungdommen altså! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.