Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Det er jo MIN mote! | MinMatgaleVerden

Det er jo MIN mote!

God morgen.

Det er «in» å ha hull i buksene igjen.
Har vært det ganske lenge nå.

Og da det først kom,
gikk jeg i skapet og fant buksen jeg kjøpte til et 80-tallsparty.

En lys dongeribukse med «kjøpehull»

Etter litt «om og men» bruker jeg nå buksen ofte.
For jeg elsker den!
dsc_0700

Og det er jo ikke rart,
for den moten med hull i buksene var jeg jo med på å «finne opp»

Jeg var iallefall der da det skjedde!
Jeg hadde rommet mitt tapetsert med plakater,
en god del av dem var av Morten Harket og AHA,
med hull i buksene og skinnreim rundt armen.

Så om jeg og nå også ruller meterlange skinnreimer rundt armene,
sammen med mine hullete bukser,
så kan ingen si noe på det.
Det er MIN mote,
JEG var der da den kom,
og jeg blir ALDRI for gammel til å iføre meg den!

#foreveryoung

 

2 hendelser på “Det er jo MIN mote!”

  1. ja nå har vist svaret mitt kommet på avveier hi hi,får svare en gang til da ) ja for noen moter kler dei fleste,av det jeg ser kler nok du hull i buksen moten,og fornuftig er du som har strømpebukser under,for det er ikke så veldig varmt ute no

    1. Haha, ja moderne skal jeg være, men ikke snakk om at jeg skal fryse. Fornuften kommer først, for jeg er ikke SÅ ung lengre 😀 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.