Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Juleklem, engler og vakre kvinne! Kjedebrev! | MinMatgaleVerden

Juleklem, engler og vakre kvinne! Kjedebrev!

God morgen.

Vi er ikke bare midt oppe i førjulstiden,
vi er nemlig også midt inni kjedebrevtiden.

Via messenger på facebook kommer den ene PM-meldingen etter den andre.

Juleklemmen har startet, gje ljuset videre, Hei du vakre kvinne, Dette er til deg, les hele meldingen!, La oss se hvor langt den rekker, Jeg nominerer deg til verdens mest elskverdige mor pris, En rose til en venn! …….

Det er ikke måte på som kjedebrevene tar av nå før jul.
For det er jo det dette er ,
80-tallets kjedebrev i ny format.
dsc_0553

Noen av dem er jo bare koselige.
Med klemmer som skal rekke rundt i hele verden,
og roser man skal gi til en venn.
Men altså, jeg har vokst opp med kjedebrev,
og fått inn med morsmelken at kjedebrev er djevelens verk!

Muligens ikke akkurat det jeg ble lært,
men min oppfatning av kjedebrev blir omtrent sånn.
Og da spesielt disse med strenge instrukser om hva du må gjøre innen så og så lang tid, for hvis du gjør det, DA blir du lykkelig da!

Hver gang jeg får en ferdigkopiert melding i innboksen min,
ringer kjedebrev-bjellene høyt,
og jeg overser hele meldingen.

Og kan du tenke deg!
At vi før fikk brev i postkassen.
Som vi skrev av, og laget flere brev,
som vi skrev adresser på og sendt videre,
vi betalte til og med frimerker for å sende kjedebrev!

Men det ble jo aldri noen suksess!
For jeg husker fremdeles at jeg sendte en rød truse  i posten,
og brev til flere andre.
Og at jeg ventet i spenning på at det skulle ramle inn med truser i brev til meg! Nye truser altså.
Jeg skulle få en helt ny truse-park i posten!

Det kom aldri en truse!

Og min tro på kjedebrev fikk en absolutt stopp!
Aldri mer!

Så beklager dere som sender meg både det ene og det andre,
jeg liker dere like godt selv om jeg ikke sender klemmer og roser tilbake.

Jeg svarer ikke.

Av prinsipp.

Frembrakt av en rød truse!

#kjedebrev

6 hendelser på “Juleklem, engler og vakre kvinne! Kjedebrev!”

  1. Ha-ha, nei jeg er anti-kjedebrev jeg også. Jeg nekter å være med!! Og jeg sendte også mye rart i flere kopier i posten før 😀 Men du..veldig mye truse -greier om dagen 😀 Ha-ha 😀 klemmer på vei med toget 😉

  2. Jeg har vær lojal helt til de siste årene, nå får det være nok. Jeg har ikke vært med på å sende truser, men virus på pc derimot har jeg fått ha ha

  3. Ja, jeg husker kjedebrevene før i tiden. Man skulle sende brev til 5-6 stk og så sende en ting til den som sto øverst. Én gang opplevde jeg å få noe, – én pakke tyggegummi. Mine dårlige erfaringer har også resultert i at jeg ikke driver med sånt på facebook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.