Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Selveste Paul Hollywood! | MinMatgaleVerden

Selveste Paul Hollywood!

God morgen.

Tror du ikke selveste Paul Hollywood har vært like i nærheten da!

For deg som ikke er så interessert i baking,
kan jeg nevne at han har ledet og vært dommer i Great British Bake Off,
alà Hele Norge Baker.
Bilderesultat
(bilde fra google)

Dagen etter fikk jeg altså vite at han hadde kommet med helikopter,
landet like over vannet her,
og bakt og styrt sammen med små og store på en gård over fjorden,
hvor de driver utleie og har tilstelninger for barn.

Og her satt jeg.
Hjemme i min egen stue og visste ingenting.

Synes faktisk godt han kunne tatt turen innom.
Jeg skulle da så gjerne bakt noen lefser til ham jeg.

Gubben var på jobb,
så vi kunne hatt en riktig så trivelig fredag sammen vi.
For ikke snakke om at filmteamet kunne fått noen uforglemmelige filmsnutter!
Så neste gang Paul! Neste gang har du med å komme innom meg og!
Legger ved bilde her,
så du ser hvor festlig jeg kan være!

1 hendelser på “Selveste Paul Hollywood!”

  1. Ja, herremin, du skulle jo sagt fra til han at du OGSÅ har vært på Bake-off, i NORGE. Klart han ville kommet på både det ene og det andre hos deg 😀 Håper du har en fredelig søndag. Jeg skal shoppe litt,men ellers ikke stort tror jeg…Må slappe av LITT også. I går var jeg på landet og vasket hus.. Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.