Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 FORFERDELIG BARNSLIG oppførsel?? | MinMatgaleVerden

FORFERDELIG BARNSLIG oppførsel??

God morgen.

Når du planlegger noe,
når alt er klart i hode,
hvordan reagerer du da når andre plutselig har gjort noe helt annet?

Jeg gikk tur med Bonnie i går,
i svarte natten, selv om det bare var ettermiddag.

Gubben skulle kjøpe med seg laks hjem,
og mitt hode kokkelerte for fullt der jeg gikk.

Laksen skulle dampes i bambusdamperen,
sammen med brokkoli.
Så kunne jeg bruke opp de potetene som var til overs,
steke dem på pannen.
Og en deilig hollandaise til….

(Fra en annen gang med hollandaise)

Dette skulle bli bra,
og endelig fikk jeg brukt litt rester.

Jeg kom hjem,
og hva fikk jeg se!

Gubben i full gang på kjøkkenet.

Og hva GJORDE han??
Jo,
kokte RIS!!
JEG som skulle bruke opp de potetene!

Og hva SÅ jeg !
STEKEPANNEN.
Jeg skulle jo DAMPE laksen!!

Etter å ha svelget et par ganger,
og fortalt hva JEG hadde tenkt å lage,
måtte jeg samle meg.

«jaja, men ris blir bra, skal vi ha hollandaise til?»

Det var han veldig enig i.
En god hollandaise gjør susen!

Når jeg sto der og pisket smør inn i sausen tenkte jeg:

«Dette var ikke lett. Alt var liksom planlagt i mitt hode.
Det minner om når Gubben tror vi skal spise noe,
og så forandrer det seg, og han går helt i kjelleren for han var så innstilt på akkurat DEN maten.
Da har jeg jo tenkt at han var FORFERDELIG BARNSLIG…..
Vel, så fikk du smake på den Kjersti.
For din oppførsel i dag og var jo FORFERDELIG  BARNSLIG»

Måltidet blir nydelig.
Stekt laks, brokkoli, ris og hollandaise.

Laget sammen.

Og den krøllen oppe i mitt hode,
den rettet seg pent ut igjen.
Etter hvert.

#forutinntatt

5 hendelser på “FORFERDELIG BARNSLIG oppførsel??”

  1. Nå ler eg skikkelig høyt….litt fordi eg kjenner meg litt igjen og litt fordi eg tenker at har dere ikkje verre problemer enn at dere har ulike måter å tilberede laks så har dere det ganske fantastisk 😀

    Hos meg og eksen var problemet at han ALLTID ville ha de samme tingene…..biff…..eller svinegreier i helgen….kylling kyllig kylling på samme irriterende måte gjennom uken og en og annen pasta greier.var omtrent like kreativ som en død sild….og kom eg med andre forslag spiste han faktisk enten noe annet og eller gikk og handlet demonstrativt mens eg laget middag… ergo neppe kun maten vi var uenig om 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.