Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hør min nyttårspodkast | MinMatgaleVerden

Hør min nyttårspodkast

God morgen.
Vi lærer så lenge vi lever,
og for tiden holder jeg på å lære podkast.

Jeg har for eksempel akkurat lært at det på norsk skrives podkast,
og ikke podcast som jeg har skrevet en god stund….

Jeg har og lært at podkast kan publiseres på egen hjemmeside,
eller blogg, som her,
og så sendes til Itunes.

Podcast er supert å ha på øret når man går tur eller gjør andre ting.
Og jeg håper altså at jeg med dette får den inn i Itunes,
sånn at du kan laste den direkte ned derfra og inn på din foretrukne avspillingsmaskin, ipod, mobil e.l.
Så da prøver vi da. Her får du min nyttårspodd:

11 hendelser på “Hør min nyttårspodkast”

  1. Dette var kjekt å høre Kjersti, gleder meg til fortsettelsen. Og det «gammeldamesyndromet» eller kan du kaller det – ja det er berre tull. Eg merker ikkje noke til det ?? Vi er berre sånn ? Vær deg sjøl og ikkje bry deg ?

    1. Så bra du likte det, nå ble jeg glad. Nei det der gammeldamesyndromet befinner seg mest i mitt hode det 🙂 ;D

  2. Jeg må høre den senere 🙂 Sitter og ser film. Ville bare ønske deg en fin fredag, du min ungdommelige venn, med podkast og greier ;-D

  3. Herlig Kjersti, det var moro å høre på. Jeg klarte å få hørt her nå i morgentimene 🙂 Vi gamle-damene er jo tidlig oppe 😀 Hvertfall vi som ikke drikker… Men slipper fyllesjuken da 😀 Vel, bilder får jeg fremdeles ikke opp, selv om jeg skjønner fruensvilje gjør det… Veldig rart.. Klemmer og god lørdag. Jeg skal på landet, med julegaver 😀 Til min bror, som også kommer. Og han har med julegaver, pga den familien var skikkelig influensasyke, så vi tørte ikke møte de i jula..

  4. Hehe, så herlig podkast. 😀 Dessuten har du en behagelig stemme, så det er så koselig å høre på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.