Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 En utfordring! | MinMatgaleVerden

En utfordring!

God morgen.

Jeg fikk en utfordring i posten,
hos Frodith,
blogg-venninnen min vet du,(Se bloggen hennes HER)
som jeg nå er virkelig god venn med i IRL og.

(IRL betyr «in real life», altså i virkeligheten,
en forkortelse vi ungdommer bruker…ehrm..)

I posten lå et tykt brev,
og inni fant jeg en pakke fargerike ballonger.

Utfordringen var å ta dem med ut,
blåse dem opp og lage foto-shoot med ballongene,
gjerne med meg selv og.

Easy peasy,
så jeg sminket meg etter alle kunstens regler,
eller,
mascara og kajal da,
dro på meg regntøy og tok ballongene med ned til elven.

Planen var å ta nydelige bilder av meg selv liggende med ballonger i en liten kulp..

Vel,
sånn gikk det slett ikke!

Jeg hadde glemt Bonnie,
og jeg hadde glemt at Bonnie elsker ballonger,
og at hun ikke minst,
elsker å «ta livet av» dem….

Jeg hadde ikke mer en begynt å blåse opp ballonger før hun sto der!

Og Bonnie så det som sin misjon i livet, som sitt oppdrag og ikke minst som om det var HENNES utfordring å «ta livet av» ballongene!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Det være seg om de havnet i vannet eller ikke.

Alle skulle fanges og sprekkes!

Nå er det vitterlig ikke særlig kaldt i Bergen for tiden,
men det kan jo umulig ha vært så varmt i vannet.
Så Bonnie fikk en deilig varm dusj når hun kom hjem,
og etter å ha hatt en hysterisk runde med :
«klø meg så hårene spruter» i sofaen,
la hun seg foran den sprakende ovnen.

Det ble altså ikke helt som jeg tenkte,
ingen pene bilder av meg og ballongene,
Heller ikke mange av ballonger i natur.
Men likevel:

Oppdrag utført,
med god hjelp fra Bonnie!
Takk for utfordringen Frodith!

#utfordring

8 hendelser på “En utfordring!”

  1. Kjempemorsomt 🙂 Og jeg fikk med nesten alt 😀 JEg fikk med video 1 og 3. I midten var bare en grå firkant…Og det øverste bildet fikk jeg se, men ikke det siste.. Men det gjør ingenting. Jeg fikk se gleden til Bonnie over å drepe ballonger og det var det viktigste 🙂 Dere har moret dere, og det er målet , og JEG har moret meg med å se 😀 Hi-hi God klem på vei ut i verden 🙂

    1. Så bra du fikk sett noe i hvert fall. Det i midten var en fotoserie. Men jepp, filmen var den gøyeste 🙂 Og vi hadde det gøy, det er helt sant 🙂 Takk<3

  2. he he,ikke greit å ta pene bilder av disse balongane nei ) men det tror ikke jeg var målet heller hi hi ,heller gleden ved å leke og det gjorde jo du og Bonnie i høgste grad ) skikkelig festlige videoklipp ,dere hadde det gøy

  3. Hehe, herlig Bonnie! Hovedsaken er å ha det gøy med ballongene, og det hadde dere. 😀 En gang jeg vant en premie hos Frodith fikk jeg tilsvarende oppdrag, og da klarte jeg å sprekke to ballonger helt av meg selv. Jeg skal prøve meg på denne utfordringen i morgen, – det blir spennende. 😀

    1. Å huff, jeg skvetter fælt når jeg sprekker ballongene selv. Heldigvis hadde jeg ikke så mye luft i, greit for Bonnie og det 🙂 Gleder meg til å se din utfordring 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.