Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Blir jeg sittende alene igjen her med Gubben!!?? | MinMatgaleVerden

Blir jeg sittende alene igjen her med Gubben!!??

God morgen.

Jeg er jo glad for at verden går fremover,
glad for at saba-selfsit er erstattet med en mer kroppsformet utgave,
og glad for at jeg selv bare blir klokere og mer fornøyd med årene.

(Vel, akkurat det med klokere kan muligens diskuteres,
men det er ikke min feil.
Det har med dårlig hjernekapasitet å gjøre!
Det er rett og slett overfylt der oppe!)

Det er bare EN ting jeg ikke liker med denne fremgangen,
og nei,
det er hverken kroppen som sklir ut av proporsjoner,
eller overfylt hjerne jeg mener.

Men at barna skal bli så veldig voksne,
DET kan da ikke være nødvendig!

Helt greit at de vokser til og er selvhjulpen,
jeg har tross alt meg selv om min selvrealisering å ta vare på,
men når de begynner å reise fra meg synes jeg det blir for drøyt.

I dag reiser en av de i militæret!
Hva nå om han hin skulle finner på noe lignende?

Mener de virkelig jeg skal sitte alene igjen her med Gubben?

Er ikke verden riktig klok!

#stoppverdenjegvilav

 

 

8 hendelser på “Blir jeg sittende alene igjen her med Gubben!!??”

 1. Ja, det der kan jeg regne med blir en stor forandring 😀 Plutselig bare du og Gubben, det er noe å ta tak i liksom… 😀 Kanskje dere plutselig nå får ekstremt mye tid til å gjøre artige ting 🙂 Og han sistemann blir vel KNUST av kjærlighet nå 😀 Klemmer og fin dag <3

  1. Haha, ja han kommer til å bli litt knust, for han må tåle dobbelt opp fremover han nå 🙂 Klemmer <3

 2. god morgen.Det er rart når den første forlater redet ,bekymringer dukker opp og mer frihet til egne interesser,men det går seg til) det hadde vært verre om dt ikke gikk fremover med barna også,da kunne en begynt å lure da ja hi hi .
  Ha en fin dag

  1. Ja det er sant. Jeg sa en gang de skulle bo hjemme til de var 50, men det er litt i drøyeste laget kanskje .)

 3. Hei!
  Ja hva i all verden er det som skjer……………. plutselig er de helt andre steder 😀 Tiden går litt fort i svingene av og til 🙂
  Mine er ute av redet. En i Oslo og den andre i Ålesund. Den eldste er en del hjemme takk og lov……. Så jeg ikke liksom er mutters alene – og jeg får lov å besøke han i Ålesund da, sier han, da han nettopp har kjøpt leilighet der 🙂 hehehee vi er glade i å se på serier sammen men det er klart han ikke kan henge med moren sin hele tiden 🙂 Jeg har jo mitt liv å sysle med også 😀

  Dere får nok gode dager selv om det er rart at de klarer seg mere og mere på egne ben 🙂 Ja du får tid nok til selvrealisering fremover tenker jeg 🙂 Det er rart med det. Men det er godt at de går fremover disse barna også – og at de klarer seg <3

  1. Ja altfor fort. Serier er en fin ting å gjøre sammen. Det har vi og hatt perioder på. Absolutt godt det går fremover, de kan jo faktisk ikke bo hjemme for alltid, eller de kan jo, men det er vel best om de kommer seg videre 🙂 <3

 4. Fordeler og ulemper med det meste i livet..men jeg savner da gutta var barn og bodde hjemme..men ville vært rart om di ikke hadde flytta når de er 29 og 33… Koselig bilde av dere <3<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.