Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg skal injisere rømmegrøt i leppene! | MinMatgaleVerden

Jeg skal injisere rømmegrøt i leppene!

God morgen.

Da jeg var på tur i går møtte jeg naboen oppe i bakken.
Hun sto utenfor med hunden sin,
og siden Bonnie har løpetid for tiden,
tenkte jeg plystre og gjøre henne oppmerksom på at vi kom.

Hun sto nemlig med ryggen til.

Men det kom ikke en lyd.

Leppene virket ikke!

De var helt stive og merkelige,
som om jeg skulle ha pumpet dem full av restylane eller botox og sånt.

Merkelig, tenkte jeg.
Jeg har da alltid kunne plystre.

Men hvis leppene allerede oppfører seg som om de har fått noen doser restylane, er det da et hint om at jeg bare kan gjøre det?

Nå er jeg vitterlig imot alt som pumpes unaturlig inn i huden,
men altså,
jeg kunne virkelig trengt litt mer kjøtt i leppene mine!
Sånn at jeg ikke bare føler jeg har duck-lips når jeg har munnsår!!

Og så må jeg jo si jeg har tenkt litt på det de sier,
at 18-år gamle jenter tar så mye restylane at de ligner 40 år gamle damer.
For hvis så.
Da må jo 40 år gamle damer som tar restylane kanskje ligne litt på 18 år gamle jenter og da….

Ja for det må jo virke begge veier…

Nå er jeg altså ikke så begeistret for fremmedlegemer som innføres i kroppen, derfor tenkte jeg på en egen variant.

Grøt!

Først tenkte jeg havregrøt, siden det er min favoritt.
Men så kom jeg på at det kunne bli litt ujevnt og klumpete.
Så hva med rømmegrøt.

Jeg vil ha rømmegrøt injisert i leppene mine,
sånn at de blir fyldige og «kissable», helt naturlig!

Grøten kan jeg lage selv,
nå må jeg bare kjøpe en sprøyte,
og få noen til å gjøre det.

For jeg hadde antagelig besvimt før jeg hadde fått fylt opp sprøyten!

#restylane

4 hendelser på “Jeg skal injisere rømmegrøt i leppene!”

  1. Du er overbevist om at du hadde klart å plystre bedre med sånne lepper? 😀 Jeg tror det blir enda vanskeligere Hi-hi.. Du må kjøpe deg en fløyte i stedet for. For å varsle nabodamer..men kan sikkert funke fint for å lage ducklips the naturale way også 😀 klemmer fra søsters hus 🙂

    1. Hehe, klarte faktisk å plystre litt lenger oppe på fjellet, var antagelig bare kald og morgentrøtt i leppene, hehe Koselig med besøk hos søster da 🙂 klemmer

  2. munnsår er vondt,så jeg skjønner meget godt att du ikke greide å plystre skikkelig,tror ikke duck lips hadde hjulpet på heller hi hi ,ja en fløyte eller horn får du skaffe deg for å varsle nabofruen ))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.