Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Det var ikke så morsomt likevel, det Gubben sa i søvne! | MinMatgaleVerden

Det var ikke så morsomt likevel, det Gubben sa i søvne!

God morgen.

Hvorfor er alt så annerledes om natten?
Eller om kvelden før jeg sovner for den saks skyld.

I går kveld visste jeg akkurat hva jeg skulle blogge om i dag.

I dag sitter jeg her med et tomt hode!

For ikke snakke om at jeg her hin dagen hørte Gubben si noe übermorsomt i søvne!

Jeg var helt klar på at noe så morsomt, DET kom jeg ikke til å glemme.

For ikke snakke om at det bare var to ord, et som var vanlig og et han gjorde om på. Det skulle jeg huske.

Klart jeg glemte det!

I to dager har jeg lurt på hva det var så var så morsomt.

I natt kom jeg på det igjen,
og det var slett ikke særlig morsomt.

Han sa :

«Ja akkurat, eller kukkorat, det blir vel det samme»

Hvordan kan jeg ha syntes at dette var så hysterisk morsomt vet jeg ikke.

Det er det jeg sier,
natt og dag er rett og slett som natt og dag.

Helt forskjellig.

#kukkorat

3 hendelser på “Det var ikke så morsomt likevel, det Gubben sa i søvne!”

  1. Hahahahaha synes den var fantastisk, værre er det med mine geniale ideer. De er så geniale, helt til etter en god natts søvn, da er ideen oftest mindre geniale. Ha en riktig så god kveld kjære du <3

    1. Haaha, ja er det ikke merkelig som ting forandrer seg 🙂 Takk det samme til deg. klem<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.