Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Bergen Pride. | MinMatgaleVerden

Bergen Pride.

Da er dagen her og jeg har kledd meg opp og ut etter beste evne. 

Etter å ha vaset rundt i brudekjole med en glidelås som skle opp og snorer jeg ikke husket skulle være. Samt nyfarget hår og litt engstelig for at hårfargen skulle smitte av på kjolen. Gjorde jeg et bytte.

Siden vi skal gå sammen med Pgp laget jeg en fusjon mellom Siri Janne med hold-in truse og glitter og glamour fra i fjor.


Samt Pgp jakken min.


Og er nå klar for årets Pride i Bergen 

#bergenpride

2 hendelser på “Bergen Pride.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.