Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 «Oj, så stor du har blitt» | MinMatgaleVerden

«Oj, så stor du har blitt»

God morgen

Jeg lå i sengen og så på solen ute. Og planla å poste et bilde av sjøen som badet i sol.

Vel, jeg må ha duppet av igjen. For når jeg sto opp så regnet det. 


Og kan du huske vi drakk vin av disse katteflaskene? Min mor har tatt vare på to. En gul-brun og en blå. Som står her ute med falske blomster i. Det er noen år siden den vinen ble drukket gitt, flere enn jeg orker å telle.

Men det var da gøy i går og hilse på gamle kjente som fremdeles kommer med fraser som: «oj så stor du har blitt»

Etterfulgt av «og du holder deg like godt som din bror»

Min bror er mer bevandret enn jeg her ute på Vabø. Jeg kjenner nesten ingen lenger. Så her har jeg en jobb å gjøre.

Klart jeg vil tilbringe tid med mennesker som mener jeg er blitt både stor og holdbar.


Det fine med at det regner er jo at jeg slipper å klippe kanter i dag, og kan bare reise hjem. Gresset klippet jeg i går. 

 Vel, søndagen har akkurat startet, og det blir en innholdsrik søndag. Bare vent.

#stor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.