Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Men tankene mine får jeg aldri. | MinMatgaleVerden

Men tankene mine får jeg aldri.

God morgen.

Jeg har hjemmelekse denne uken fra min Lifecoach. Jeg skal være mer tilstede i kroppen, ikke la tankene ”dra av sted” med meg.

(Og ja, du husker den boken sant, «Men tankene mine får du aldri!» Det var sterk lesning for ungdom på åttitallet det)

For meg var dette en vanskelig oppgave. Tankene mine er nemlig av typen som spinner av gårde.

Jeg var på tur på fjellet og prøvde virkelig å tenke over det å være i kroppen. Være akkurat der, på tur, i hvert støvelsteg.

”Despasita, comonalatalamama,  desporita, ella mala dalabala respasita, sudamanalabalala ekspasida…. Åh, det ER så frustrerende å synge på en sang som jeg ikke kan teksten på, dette blir jo verre enn barn som synger engelske tekster før de kan engelsk! Husker hun i barnehagen ”Lee go lee go, kamma hakkaberry medy so, lee go leegoooo”

”Nei, være her, være i kroppen Kjersti ”

Og så konsentrerer jeg meg noen steg.

Før jeg plutselig tar meg selv i å være langt inne i en samtale jeg hadde på jobben, selvsagt en litt irriterende en, hvor jeg burde sagt og skulle husket at.

«Nei, ikke tenke, bare være, det legebesøket i morgen»

Så går jeg gjennom hele det kommende legebesøket. Hva sier jeg, hva kommer han til å si.

Før jeg kjefter på meg selv og husker hun snakket om dette, om hvor idiotisk å gå igjennom samtaler man SKAL ha, helt til man tror at hele legebesøket er over! Jeg har jo allerede HATT den samtalen?? Eller?

Så jeg konsentrerer meg igjen,
og kommer på at dette kan jo faktisk bli et blogginnlegg dette, det at tankene mine bare spinner av sted med meg. Det må jeg huske å skrive ned, jeg vet jo jeg glemmer det hvis ikke. Gu, hvilke flere innlegg har jeg egentlig glemt når jeg har gått på tur.

”Og, der var jeg av gårde igjen”

Jeg kan jo godt skjønne at jeg fikk den hjemmeleksen.

For dette er jo tydelig noe jeg må øve meg på!

#tankeflukt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.