Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Middagstips med nudler. | MinMatgaleVerden

Middagstips med nudler. 

I går hadde vi en fantastisk god middag.

Tidlig på morgenen før jobb kokte jeg fire kyllinglår i buljong. Sammen med selleri, fenikkel, gulrot, hvitløk, laurbærblad og en god neve fersk timian. Og salt.

De sto kjølig til jeg kom hjem fra jobb. Da silte jeg av kraften og kokte eggnudler i den. Samtidig smakte jeg kraften til med søt soya, vanlig soya og søt chilisaus. Kyllingen ble plukket i biter og lagt i nudlene når de var ferdig kokt. Samt agurk i biter og hakket rødløk. Voila.


Godt middagstips 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.