Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 En 7 ukers «boot-camp» i egen kropp! Her er mine opplevelser. | MinMatgaleVerden

En 7 ukers «boot-camp» i egen kropp! Her er mine opplevelser.

God morgen.

Det ble en travel morgen,
med et besøk i Galleri Frodith og utstilling av alle sommerbildene.
Gå inn og se HER

Og ikke minst, en «reading» fra min coach på e-post.

Jeg har nå nemlig gjennomført en «Boot-Camp» hos en lifecoach.

En boot-camp er et slags kurs, eller kanskje ikke akkurat kurs, men en gjennomgang av hele deg. På Innsiden.

Og ja, dette er noe jeg varmt kan anbefale til alle.
Jeg kan med hånden på hjerte si at dette er noe alle hadde hatt nytte av.

Jeg har på en måte blitt bedre «kjent» med meg selv.
Jeg har blitt mer selvsikker, har mer tro på meg selv og de valg jeg tar.
Er blitt sterkere og lar ikke omgivelsene påvirke meg like mye.
Har fått øvelser som jeg aktivt bruker når jeg kjenner at negative tanker tar overhånd.
Jeg tar bedre vare på meg selv, og tenker mer over hva JEG vil.
For min omgivelser har det faktisk bedre når jeg har det bra.
Og jeg har det ikke bra om jeg bare gjør det andre ønsker,
eller det som forventes….
Tenk litt på det.

Samtidig har det vært som å ha en egen psykolog hjemme i egen stue en gang i uken. En som kommer hjem til deg uten at du må rydde og stelle i stand.
For takk og lov for internettet. Å ha møter i «cyber-space» er fantastisk.
SÅ enkelt og greit når jeg får sendt en link og vips så sitter vi der og prater face-to-face, på en måte.
Jeg har gått på soverommet sånn at jeg kunne sitte i fred uten å bli forstyrret.

Det å ha møter hvor du selv er i fokus, det ER bare så bra det!
Og det å snakke med en som forstår deg, og som hele tiden setter ord på ting som ligger der, som du bare ikke helt ser selv…

Vi har gått igjennom hele kroppen, via farger, fra rødt nederst, til mørkeblått og indigo øverst. Jeg har hatt «Hjemmelekser», øvelser og små hverdagsoppgaver som å lage en mappe med bilder av ting jeg virkelig vil ha i mitt liv.  Til det å faktisk si nei til ting jeg egentlig ikke vil gjøre. (Det var nesten litt skummelt, men gikk mye bedre enn forventet) Og lignende.

Et møte i uken, hjemme hos meg selv i 7 uker. Det har gått så fort, og jeg er faktisk lei meg for at det er slutt…

Lin, som min coach heter, er et varmt og godt menneske. Samtidig er hun nøktern og helt på jorden. Hun mener ikke du skal sitte i timevis og meditere, heldigvis, for det har jeg ikke tålmodighet til. «Hvorfor skal vi bruke så lang tid på noe som kan gjøres ganske enkelt» Det var noe av det jeg likte best, at øvelsene var lett gjennomførbare og ikke tok evigheter. At jeg både kjente og kunne se resultatene raskt. Hun «så» liksom hele meg, og klarte å se løsningene der jeg gikk meg fast.

Dette er terapi på sitt beste.
For den beste terapi bør man ta FØR man kjenner at man må ha det!

Livet blir enklere å leve etter en boot-camp.
Så enkelt er det bare.

Anbefales på det varmeste.

Lin Satori – Lifecoach

(Siden hennes er på Engelsk, men hun er Norsk, så no worries,
du behøver ikke å friske opp engelsken 🙂

Lik gjerne FB-siden hennes HER

#lifecoach «bootcamp #alternativ

 

2 hendelser på “En 7 ukers «boot-camp» i egen kropp! Her er mine opplevelser.”

  1. Tusen takk kjære Kjersti, det har vært en spennende reise og en opplevelse å få jobbe med deg på Boot camp.
    En reise i sitt indre høres så voldsomt ut,men vi rydder litt kvitter oss med ting vi ikkje lengre trenger og er det mer balansert inni oss er det så utrolig mye enklere å få hva vi vil ha i livet rundt oss. Vi føler at liver ikkje lengre skjer med oss,men skjer sammen med oss på reisen. Vi påvirker ikkje alt i livet,men vi påvirker hvordan vi reagerer og hvordan vi føler og vi kan riste i gamle tankemønstre som vi ikkje lengre har buk for fordi vi er kanskje en litt annen enn da vi laget dem engang 🙂

    Tusen takk for en utrolig flott tilbakemelding og tusen takk for at eg fikk ta del i din utvikling, gleder meg til å se hva du kommer til å gjøre rundt neste sving 🙂

    masse klemmeting Lin <3

  2. Så flott med denne campen, godt å høre at du fikk masse igjen for det. Og så bra det er Lin som har vært coachen. Ingenting er som å TA TAK før det trengs 🙂 Takk for reklame for Galleriet også, og du : Gleder meg masse til vi sees <3 klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.