Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Gamle damer på glatt is! | MinMatgaleVerden

Gamle damer på glatt is!

God morgen.

Det var glatt i går!

Akkurat begynt å fryse på i veien når jeg skulle hjem fra tur med hund og besøk hos min mor.

Jeg skulle altså gå ned den bratte bakken,
med Bonnie i ene hånden, og en pose med gevinster fra Basaren i den andre.
Og så var det blitt mørkt!

Det var da jeg gikk som en krokete gammel kjerring,
langt inn i grøftekanten,
mens jeg forsiktig kjente på hvert steg om det var glatt, at det gikk opp for meg.

«Jeg ER f»#%¤%»#¤ meg blitt en gammel kjerring jeg!»

«For jeg er virkelig LIVREDD for å falle på isen!»

Selvsagt traff jeg på naboen som så meg komme stavrende nedover.
Men han var klart enig i at det var altfor glatt, og at dette var farlig!

Så snakket vi litt om sykdommer og gamle foreldre!

Og det gjorde meg jo ikke akkurat yngre!

Heldigvis er isen borte i dag,
det regner og er plussgrader ute.

Og jeg kjenner det allerede.

Hvor MYE yngre jeg føler meg.

Så i dag skal jeg gå med spenst i steget,
sprette oppover og nedover som en ungjente,
og møter jeg naboer skal vi snakke om siste festen og sånne ungdommelige saker!

Gammel liksom. Pøh!! Det var i går det!

#gammeldamepåisen

2 hendelser på “Gamle damer på glatt is!”

  1. Ja den glatten er jeg ikke klar for enda. Blir jo 100 år over natten nå jeg går liksom… Men jeg har brodder (og jeg har skjønt at det er lov for dem som er 50+ også) og når isen kommer for fult så tar jeg dem på, for jeg vil jo gå rank og rett og ikke som en gammel kjerring 🙂 Ha en isfri og fin kveld 🙂

    1. Hehe, bør vel få meg noen jeg og. Har hatt to par, men de fungerte heler dårlig, var av det billige slaget. Deilig med isfri kveld ja 🙂 Så takk og det samme til deg 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.