Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Overkoselig lørdagskveld og Pakker i Posten!! | MinMatgaleVerden

Overkoselig lørdagskveld og Pakker i Posten!!

God morgen.

I går koste vi oss.
Foccacia med brie, bacon og stikkelsbærgelè.
Osteboller.
Castello med chili, oliven, chiliaioli…..

Så godt!

Og veldig koselig, bare Gubben og jeg.

Pakker i posten!
Elsker når det kommer pakker i posten.

En av dem hadde jeg bestilt selv,
men jeg husker jo aldri HVA jeg har bestilt,
så spennende er det lell!

Men først fikk jeg premie for mitt bidrag årets frogge-tog.
Frogging på jobb med min gode kollega.
(Se hele frogge-toget hos Frodith)

Og se den søte grønne neglefilen jeg fikk i premie.
Ligner jo på meg det der…eller….på samme alder i hvert fall 🙂
En neglefil er praktisk, og denne var jo søt i tillegg.

Den andre pakken som lå i postkassen kom så fort at det var helt unormalt!
For den var bestilt på Ebay,
og altså,
jeg venter fremdeles på de ørene jeg skulle bruke i teaterstykket vi viste for tre uker siden!
DE har ikke kommet enda, men dette som jeg bestilte i forrige uke kom på et par dager!
Og hva jeg skal bruke denne til er foreløbig en hemmelighet.
Du ser hvilket merke det er sant?

«Crazy Chiks»

Og ja, det blir litt crazy med i bilde, når denne skal brukes…

Men du, nå skal jeg bake!

Jeg la meg nemlig tidlig i går kveld,
skikkelig trøtt var jeg,
men jeg hadde en baktanke med det,
og det var å få noen gode baketimer på kjøkkenet før resten av huset våkner!

Ha en strålende fin søndag!

#tidligsøndagsmorgen

2 hendelser på “Overkoselig lørdagskveld og Pakker i Posten!!”

  1. Jeg tipper jeg vet når den skal brukes jeg…Kanskje…Kan jeg gjette?? 😀 få gjette da!! 😀 Så bra du likte neglfilen. Det er jo ikke store saken, men det var jo bare for å ha en liten påskjønnelse til alle som var med 🙂 Ikke størrelsen det kommer an på 😉
    Nå er jeg tilbake fra tur, men i morgen skal jeg på hotell med jobben 😀

    1. Du er virkelig på hotell for tiden du 🙂 Så deilig. Supert med en liten neglefil, fin å ha i vesken. Ja, gjett da?? Kan du virkelig gjette det?? Deilig å være hjemme igjen da, selv om sånne turer er gull verdt 🙂 klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.