Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Pakkedisker og gode stunder. Men jeg er ingen mekaniker! | MinMatgaleVerden

Pakkedisker og gode stunder. Men jeg er ingen mekaniker!

God morgen.

Jeg vart i byen i går,
og det var virkelig julestemning rundt over alt,
og ganske kaldt!

Og så er pakkediskene på plass!
Jeg elsker pakkedisker.
Og heldigvis,
det gjør min venninne og!

Så selv om jeg bare hadde handlet litt småtteri,
en kalendergave, en ekstra-julegave og en liten dings til en venninne på jobb,
så ble ALT behørig pakket og innsløyfet!

Min venninne, som ikke hadde kjøpt noe,
hjalp meg med pakkingen,
og vi virkelig koste oss der på pakkebenken.

Tror det er noe med at saks, papir, tape og bånd står klart!
Man må ikke lete etter saksen, eller grave på tapen for å rinne enden.
Her står alt klart!

Og så måtte vi selvsagt forevige hele situasjonen,
med litt bilder.

Om noen så på oss??
Næææ, det aner jeg ikke,
vi hadde det så gøy, og lo så mye at det kunne vi ikke bry oss med.

Det er lurt å pakke inn etter hvert.
Et år sparte jeg alt til lillejulaften.

Da skulle jeg pakke alt og kose meg med det.

Det var overhode ikke koselig!
Det var stressende og ukoselig!
Men jeg lærte jo da, at det er lurt å pakke alt inn etter hvert.

Vi spiste lunsj i går,
italiensk club-sandwich.

Også pratet vi,

Før vi tok en tur i byen.
Også vekslet vi julegaver!

Vi møtes nok en gang til før jul,
men det er best å være ute i god tid,
for man vet jo aldri hvordan desember kan bli.

1 desember!
I dag skal jeg på graven og legge krans på graven til mormor og morfar,
samt min Oldemor og Oldefar, og onkel Karl, som ikke er min onkel, men broren til mormor.

Men altså,
nå må jeg gå,
for tror du ikke en av guttene ødelagte støtdemperen på bilen sin!
Så nå måtte han ta min bil, og jeg må gå på jobb!

Og i går lekte vi bilmekanikere, jekket opp og tok av hjul,
før jeg skjønte at jeg ikke skjønte noenting,
og vi måtte ta på dekk og kjøre til naboen,
som skjønte alt med en gang!

Jeg er ikke så god på mekanikk!

Da er det godt å ha gode naboer!

Ha en fin 1 desember!

#juleforberedelser

4 hendelser på “Pakkedisker og gode stunder. Men jeg er ingen mekaniker!”

  1. ja det er lurt å pakke inn gavene etter hvert,eller iallefall når en har en 2-3 ting liggande :)ja en pakkedisk er kjekk å pakke ved det er jeg helt enige i :)) bil er jeg glad jeg slipper å tenke på,den biten tar mannen seg av helt alene hi hi for jeg skjønner ingenting jeg heller nei,du får ta spaserturen til jobben som dagens gode trimtur :))

  2. Så deilig med en sånn dag 🙂 Masse kos. Ja, egentlig best å pakke etterhvert..jeg gjør ikke det 😀 Har ikke tid 😮 Men i morgen skal jeg kjøpe noen i det minste 🙂 Og herje med rottene 😉 Klemmer adventsklemmer <3

    1. Ja vi koooste oss! Og jammen var det koselig å sitte på akutten og lese kalender og se på Salt og Peppers påfunn i går og. Begynte 7 på jobb da, så rekker ikke om morgenen. Men jeg trengte virkelig litt avledning da 🙂 SÅ gøy 🙂 klemmer jaaaaa! Adventsklemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.