Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Gubben vant!! Men jeg sølte blod utover hele badet! Hah! | MinMatgaleVerden

Gubben vant!! Men jeg sølte blod utover hele badet! Hah!

God morgen.

Det er nesten umulig å la vær å si det.
Og sier ikke jeg det,
så gjør noen andre det. Hele tiden, om og om igjen.

«Det er så jæ#¤¤%¤% kaldt!»

Selvsagt er det noen som har det kaldere.
Det er ALLTID noen som har det verre, er tykkere, har mer vondt enn deg, mer sulten osv.

Og Gubben er en ekspert på det område.

Gubben har alltid opplevd noe verre når det gjelder smerter, har alltid opplevd noe verre, og sier jeg at jeg holder på å dø av sult på kvelden, så har han ikke spist hele dagen!!
Utenom det å være tykk…..han pleier IKKE påstå at han er den tykkeste…..hm….

Så i går, når vi gikk her og klaget over kulden kom selvsagt bilde fra Gubben!

Og selvsagt hadde han det så sinnsykt MYE kaldere.

Ikke at jeg misunner ham akkurat det.

Jeg merker det på nesen.

Nesen min liker ikke sånn kulde.

Og da sier den i fra.

Som i går, før jeg skulle gå på jobb.

Jeg satt på toalettet og tisset litt,
ja, jeg skriver det som det er,
for det er da virkelig ganske vanlig å sitte på toalettet og tisse litt!

Samtidig pusset jeg tenner med ene hånden.
Kanskje ikke like vanlig, men dog.

Når man er 40+ gjelder det å multitaske,
sånn at man får mer tid til gledene i livet.

En hånd til tannbørsten, en hånd til å tørke meg med.
For vi har nemlig to.
Synd om den ene bare skulle bli hengende der uten noe å ta seg til.

Men så glapp tannbørsten.

Det er ulempen når man holder på med flere ting om gangen.

Børsten gikk utenfor munnen og opp i øyekroken.

Det var ikke særlig vondt, jeg tenkte mer på at sminken ikke måtte skli utover.
Så jeg tok litt papir og tørket øye.
Da kjente jeg at det kom noe ut fra nesen.

«Hæ??
Begynner det å renne fra andre neseboret fordi jeg trøkket tannbørsten inn i øyekroken?»

Kroppen er et mysteriet, så hvorfor ikke liksom…

Men med håndbaken kunne jeg se at det slett ikke var snørr, men BLOD!

Og så ble gode råd dyre. Ikke det at jeg hadde så mange å velge mellom…

Jeg tørket meg faderlig fort.
(Tørker fedre fortere enn mødre?)

Og reiste meg for å spytte ut all tannkrem fra munnen.

Samtidig som jeg spyttet, kom blodet selvsagt fossende ut fra nesen.
Og når jeg spyttet, spredde det seg heftig utover vasken.

Hvit, blodstenket vask ser ganske dramatisk ut.

Jeg måtte få tak i papir!

Så jeg bøyde meg ned mens jeg prøvde å holde for nesen.

Men nesen var jo full av blod, litt spytt og tannkrem,
og selvsagt var vi på siste rullen i stabelen med dopapir.
(Det føles alltid som vi er på siste rullen!)

Sånn at jeg måtte bøye meg helt ned til gulvet for å få tak i papir.

Noe ikke nesen var særlig fornøyd med,
så den skvettet fra seg litt blod også bak toalettrullholderen.

Jeg lurte et lite øyeblikk på om de andre i huset kom til å tro jeg menset hvis jeg lot det ligge.
Men jeg har ikke menset på 21 år,
og det er antagelig bare jeg som hadde syntes det der var morsomt.

Egentlig vet jeg ikke hvor morsomt det er….

Det gikk bra.
Jeg fikk tørket opp blodsøl både her og der.

Og så fikk jeg ut den der bloklumpen
som alltid danner seg når neseblodet stopper.
Jeg MÅ ha den ut.
Og for Guds skyld!
Den skal IKKE svelges.
Jeg blir kvalm bare ved tanken.

Men kvalm er vel kanskje du og, etter å ha lest dette….

I så fall beklager jeg.

En blodig start på dagen.

For nesen min sier i fra, og den synes det er for kaldt!
Selv om Gubben har det kaldere!

#kaldt

4 hendelser på “Gubben vant!! Men jeg sølte blod utover hele badet! Hah!”

  1. Ugg og uff og bittelitt æsj ?Må si jeg ble litt kvalm ja. Men sånn nesegreier er ikke bare – bare nei. Driver med det innimellom jeg også, mest når jeg er stresset.. Men at det er helt sikkert MYE kaldere her hos meg kan jeg skrive under på altså, uten så mye som en bloddråpe spilt ?

    1. Haha, ja det kan jeg skjønne. Men jeg forteller det jo bare som det er, hehe, mulig litt MYE informasjon da, 🙂 Ja dere er vel nesten i Gubbens liga. Vi pinglene på vestlandet har nok med det vi har 🙂 klemmer<3

  2. Hanne Beate

    Uff, ja sånt neseblod har det med å renne noe skikkelig, og det å holde hodet bakover og få det i halsen er liksom ikke så fristende heller. Synes Gubben er tøff som jobber ute i -29, har lov til å skryte litt da, hihi. Da jeg vokste opp på 70-tallet gikk vi til skolen i 30 til 40 minus og kaldere enn det også, men det har heldigvis ikke vært så ille de siste årene. Fordelen med at det er så kaldt nå er at i mars varmer sola endel utover dagen.

    1. Å hjelp! Det var en kald skolevei. Da blir man bra tøff altså. Ja deilig når sola varmer på dagen nå, og huset ikke blir helt iskaldt. Nei det der blodet bak i halsen altså, uff, det klarer jeg ikke 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.