Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Innbakt kylling med bacon og kremost. | MinMatgaleVerden

Innbakt kylling med bacon og kremost.

Saftig, nydelig kyllingfilèt,
innbakt med bacon og kremost,
i et skall av butterdeig….

Kremosten er iblandet urter og hvitløk,
noe som gir en kremet deilig kjerne….
Med smaker som blander seg med den saftige kyllingen…

Jeg serverte den med ris, paprikasaus og aspargessalat.

4 kyllingfilèt
Marinade: olje, balsamicoeddik, hvitløk sitronpepper

50 g kremost (philladelfia)
1 fedd hvitløk
1/2 tørket chili
ca 5 dusker basilikum
4 slicer bacon
4 butterdeigsplater

Smør/olje til å brune i,
egg til å pensle med.


Bland kremost, hvitløk, chili og basilikum (opphakket)
 
Kyllingen lar du ligge i marinaden noen timer på kjøkkenbenken.
Fres så filetène i en blanding av olje og smør i stekepannen.
Legg til side og la avkjøle litt.
 
Skjær så et snitt i kyllingen og legg i 1/4 av kremosten i hver filèt.
Surr en slice bacon rundt.
 
Tin butterdeigsplatene og kjevle dem ut så du klarer å pakke filèen inn.
Brett dem inn og legg skjøten ned.
Pensle dem med sammenpisket egg, pensle og skjøtene så de holder sammen.
Stek pakkene på 225* i 15-20 minutter.
 
Vask aspargesen godt, skrell dem eventuellt litt, skjær alt untatt tuppene i strimler,
ha alt i en skål, tuppene og, drypp/spray over balsamicoeddik og salt/pepper,
og snai over godt med parmesan.
La kyllingen hvile minst 5 minutter etter du har tatt dem opp.

Kyllingen blir saftig med en god smak av bacon og kremosten inni.

Server med ris, salaten og eventuellt en saus av grillet paprika.
Utrolig godt!!

#kylling #innbakt #butterdeig #kremost #bacon #middagstips #oppskrfit

2 hendelser på “Innbakt kylling med bacon og kremost.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.