Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Har du en sånn?? | MinMatgaleVerden

Har du en sånn??

God morgen.

Har du en venninne som du er veldig lik?

Det har jeg, selv om vi utvendig er ganske ulike.

Og selv om vi ikke har kjent hverandre hele livet.

Eller er sammen hver dag.

Vi jobbet sammen,
i barnehagen en gang.

Og nå møtes vi ca en gang i måneden, til lunsj, tur eller skattejakt.

Skattejakten tar vi på fretex, for vi liker jakten på det helt spesielle,
som ikke koster skjorta!

Og vi liker shopping.
Her hin dagen kom jeg et kvarter for tidlig,
så jeg havnet på butikk, og kom ut igjen med ny caps og veske.
Når jeg møtte min venninne,
viste det seg at også HUN hadde kommet et kvarter for tidlig,
hadde havnet på en annen butikk,
og kommet ut igjen med to bukser.

Og alt var selvsagt på salg! Hos begge to!

Vi snakker mye mat, for vi elsker begge både å lage og å spise.

Lunsj er fast innslag på våre møter, og vi har testet et utall restauranter etter hvert.
Men innimellom går vi rett på Burger King,
og spiser burger og pommes frites mens vi snakker om marinering av roastbeaf.

Vi snakker om alt mellom himmel og jord.
Tar bilder og ler.
Og koser oss så godt sammen.

Når jeg går hjem etter å ha møtt Hoa,
føler jeg meg glad og lett til sinns.

Gode timer!

Har du en sånn venninne?

#venninner

 

3 hendelser på “Har du en sånn??”

  1. ei slik venninne er gull :=) jeg har desverre ikke ei slik i livet mitt i dag,gode venninner har jeg ,men ikke sjelevenner.Da jeg var i tennårene hadde jeg ei,vi ble kalt tuppen og lillemor og var nesten som tvillinger å regne,desverre dabbet det av da jeg flyttet,jeg forsøkte å holde på det som var,men hverdagen innhentet oss og avstanden for lang

    1. Åh, ja sånn blir det dessverre ofte, lange avstander og travelt hverdagsliv, og så er det plutselig gått for lang tid. Selv om sånne sjelevenner er fort å få kontakt med igjen hvis man møtes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.