Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg blir så jæ#»¤#% forbanna på folk!!! | MinMatgaleVerden

Jeg blir så jæ#»¤#% forbanna på folk!!!

God morgen.

Det `så typisk!

En mye brukt frase.
Og stort sett negativt ladet.

For når oppvaskmaskinen ryker,
eller når en fylling på en tann faller ut,
så hører man:

Ååååååhhh….Det È SÅ TYPISK!!

Og jeg kjenner at jeg blir irritert,
for altså, TYPISK??

Ja, oppvaskmaskinen ryker jo annenhver uke den da??
Og fyllinger i tenner faller ut annen hver dag??
For DET er typisk!

Noen mener at typisk er fordi det skjedde akkurat da!
Akkurat når alt det andre skjedde, og det OVERHODE ikke passet!

Vel, NÅR passer det at oppvaskmaskinene ryker da?
Og NÅR er det beleilig at en fylling faller ut av kjeften på deg?

«Det er så typisk!»

Åh, jeg blir så irri!!

Noe annet som plager meg er Bergensere som sier JEG.

Det heter faktisk EG.

Vi har for eksempel en flink statsminister,
det er ikke det,
men hun er dessverre fra bydelen hvor de anser seg å være litt penere enn resten av oss.

«Nei, JEG ville jo ikke sagt det på den måten…»

Jeg hørte og litt på en komiker som har eget show,
og tenkte litt på å se det showet.

Men altså, feil bydel!
JEG, JEG, JEG, og jeg kjente at , nei, jeg blir jo bare irri av å høre på han.

For folk fra Fana er Fæle folk med Fine biler som tror de er bedre enn oss andre!

Jeg kjenner jeg blir så jæ»#%¤#% IRRI på mennesker som ikke vet å oppføres seg!

Som ikke bruker ord og uttrykk RIKTIG!

Som ikke snakker sånn som de SKAL!

Hvorfor kan ikke folk bare oppføre seg da?

Hvor vanskelig kan det være liksom?

ÅH! SÅ IRRI IRRI RATTATA JEG BLIR!!

Hva? Blir DU irritert over at jeg forkorter irritert??
Fordi jeg hermer etter Tussvik og Tønne?
Nei nå må du GI deg!
Gå rundt og irritere deg over mennesker for sånne småting!

Sjerp deg!

#selvinnsikt

4 hendelser på “Jeg blir så jæ#»¤#% forbanna på folk!!!”

  1. Se der ja 😀 Morgenstund har gull i munn 😀 Ja jeg skrev jo På en måte et sånt typisk innlegg, men som ikke irriterte noen. Men du er jo glitrende i språkføringa 😀 Om ikke bergenserne våkne nå, så vet ikke æ. 😛 Og det heter det ikke her i bygda, der heter det «e» . Men kona og søstra er fra Lofoten og da bler det «eg». I Bodø, som vi skal til nå er det «æ», men i Vesterålen der min svoger er fra, er det jo «æg».. så gudbedre, her skal tunga være i rett kjæft:P Men jeg måtte leg på slutten,, for når det har blitt «IRR I RATTATA» ,, say no more 😀 God helg og lykke til 🙂

    1. Hehe, jo takk og God helg til deg og 🙂 Stemmer det, min far sier æg, eller litt eg etter mange år i Berrrrrgen 😀 Tunga rett i munnen ja 😀

  2. Nei, sånn irri gidder jæi ikke 😀 Joda av og til, jæi kan irritere meg skikkelig på ting jæi, og da kan jæi bli høylydt!! Merker at jæi får opp stemmevolumet da, spesielt på jobb. Men da klarer jæi være saklig. Privat litt lettere for å bli bare sint, ikke saklig, hvis jæiskulle driste meg til å slippe løs oksen.. På Vestby sier vi JÆI 😀 Ha en flott dag <3

    1. Haha, jæi altså! Håper ikke det blir så mye okser og JÆI i Gdansk, eller, kanskje det hadde vært artig og i hvert fall en god historie til bloggen, hihi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.