Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Personlig shopper og pillepopping | MinMatgaleVerden

Personlig shopper i Spania, og pillepopping på Starbucks.

God morgen fra Tigerstaden!

Nå sitter jeg på Starbucks,
drikker en grande kaffe latte,
og popper piller.

En liten stund lurte jeg på om jeg kunne blitt tatt for å være pillemisbruker.

At jeg tok piller for å «komme meg opp»

Helt til jeg kom på at når en middelaldrende dame sitter på kafè med pilleposen sin,
tidlig på morgenen,
blir det bare tatt for å være nettopp det,
en middelaldrende dame på kafè med morgenpillene sine.

Pillene mot lavt stoffskifte er jo ganske klassisk,
og får meg til å føle meg middelaldrende,
mens p-pillene gjør at jeg føler meg ung og vill.

Eller?

Jeg har sovet godt på toget,
hadde hele sete for meg selv,
sånn at jeg kunne krype sammen og ligge som et foster.

Litt på ene siden,
snu på andre, snu, snu,
hele tiden før kroppsdelene sovnet.

Så jeg har ikke sovet sammenhengende,
men jeg har likevel sovet hele veien, og ganske godt kjennes det ut som.

Her på kafèen er jeg ikke alene om å foreta morgenrutiner,
en dame satt med sminkespeil og sminket seg.

Og ved siden av meg sitter to unge menn,
skallet med skjegg begge to.
Så jeg føler meg ganske som hjemme her jeg sitter.

Personlig shopper i Spania!

Har jeg forresten glemt å fortelle at Gubben shopper for meg i Spania??
Dette bilde plinget inn til meg i går.
Og nå er vesken min!

Det er jo ganske fantastisk å ha en personlig shopper på oppdrag i Spania,
mens jeg selv reiser til Oslo og shopper litt selv.

Nå skal jeg lage meg en shoppingplan og sjekke åpningstider.

Det kommer sikkert et blogginnlegg til i løpet av dagen,
bevares, jeg må jo ha noen å snakke med, for jeg skal ikke møte Frodith før 15.30.

Da er det godt jeg har dere,
som jeg kan øse ut mine opplevelser til.

#staytuned

3 hendelser på “Personlig shopper i Spania, og pillepopping på Starbucks.”

  1. du for en kjekk mann du har,den vesken var jo rålekker :=) pille eske ja,selv vurderer jeg å kjøpe en pilleboks for neimen om det er enkelt å huske på om en har tatt pillen sin,her er det mot høgt kolesterol ,kasium mot osteopeni og andre gode saker mot hele kroppen hi hi ,hils frodith da og kos deg på shopping

    1. Ja den var kul den vesken. Nei jeg bruker dagene på p-pillene for å huske om jeg har spist eller ei 🙂 Høres ut som en liten pilleeske hadde vært tingen ja, for du hadde jo litt av hvert du skulle poppe i deg 🙂 Takk, og ja, det skal jeg 🙂

  2. Den vesken var kjempefin 🙂 Han har virkelig SKJØNT det! Det spørs om du trenger å shoppe noe som helst på en stund, med en privat shopper i Spania, og EN her i Oslo 😀 (deg selv 😉 ) Klemmer og god natt <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.