Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Er du klar? Er jeg klar? | MinMatgaleVerden

Er du klar? Er jeg klar? Er hun i Oslo klar?

God morgen.

«Kofferten pakka og neglane lakka.»

Nei forresten, jeg har ikke lakket negler,
jeg skal jo på jobb først.

Tenk å ha en jobb hvor du må ha korte negler uten neglelakk!

Eneste minuset med kokkejobb.

Men kofferten er pakket, og jeg er reiseklar.

At jeg har med pelstøflene er vel det viktigste? 😀
Jeg skal mellomlande i Oslo,
sånn at jeg får med meg Frodith, 
(høres ut som jeg har chartret hele flyet
og tvinger piloten til å stikke nedom Oslo for å få med selveste Frodithen 😀 )

Flyet til Gdansk er utsatt til kl 20 i kveld,
men nå er drosjesjåfør ordnet med,
så jeg antar han sitter hjemme og lager et nydelig skilt med navnet mitt på,
som han skal vifte med i ankomsthallen i Gdansk.

Hvis du vil være med på reisen litt mer direkte,
så kan du følge meg på instagram, og se på instastories, (Min Matgale Verden)
hvor jeg nok kommer til å legge ut og ta deg med både på hotellrom og på shopping.
Treningen har jeg gjort meg ferdig med:

Jobb først, og så skal jeg fly resten av dagen.

Men er Frodith klar da?? Se  bloggen til Frodith!

Du verden som jeg gleder meg.

#reise

3 hendelser på “Er du klar? Er jeg klar? Er hun i Oslo klar?”

  1. Jeg er klar som et EGG, mentalt hvertfall 😀 Ikke HELT klar sånn rent fysisk, men blir det før kl 17. Må få meg en liten sekk på veien hjem…som jeg kan ha som liten ekstra veske under flysete foran, for det er lov… I tillegg til cabin-kofferten. Og den er proppa nå. Men mest sommer/vår-klær, så blir det kaldt må jeg ut å handle. Men jeg hører rykter fra en på jobb her om 23 grader etc… så jeg er berga tror jeg 😀 Stranda er fin, men veldig kald. Mye historie, og tips herfra: IKKE gå på rødt lys, da får vi bot 😀 Han er der ofte… 😮
    Nå blir det en kjapp lunsj med Oslopadda her på huset, og så suser jeg hjem og pakker ferdig 🙂 Sees om ikke så lenge min venn <3 klemmer <3

  2. Se der ja,, her samles troppene» både i vest og øst, og Polen er klar til å bli innvadert 🙂 Fred være med de salige innbyggere av Gdansk som aner fred og ingen fare 😀 Lykke til begge to og ha en knall tur 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.