Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 bobler i kamuflasje | MinMatgaleVerden

Bobler i kamuflasje og pels!

I fjor var vi her.

16 Mai på fotballpub i Åsane

I År er vi der….eller, nei.
Gubben er i Sogndal da, med resten av laget,
og her er jeg!
Jeg har drukket bobler i min egen hage,
i kamuflasjetøy,

og virkelig nytt livet og friheten!

Uten Gubben som drikker øl og koser seg i Sogndal.

Av og til er det fint å gjøre ting hver for seg.

Han med fotballen,
jeg med meg selv.

Inni min egen boble.
Med bobler.
Helt greit og veldig deilig!

Snart PGP, snart 17 mai.

Det gledes!

1 hendelser på “Bobler i kamuflasje og pels!”

  1. Så deilig å kose seg sånn <3 Snart er det 17. mai, i dag 16. og vi har vært ute og spist 🙂 Jeg har gjort klar "mus" og annet tøys til morgendagen hos mamma 🙂 Så blir det litt pakking og sånt til 18. mai 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.